-
než vyřešáky
Tak to radši Maxu.Je sice staroch,ale postava jeětě ujde,asi maká jak šroub,aby se udržel.Ale co vy lenivci,jen si stěžovat ale makat na sobě,to ne.Hlas a písně od Maxy my nemusíme,ale prý má supr klub.Nezajedeme tam někdy? -
někdy
tam pro srandu hopsnem až bude kára ale tam prej řádí mafijáni tak at si nás nespletou se svou venkovskou chamradí ale zas by o nás psali a jak se o tobě lidi doví?nevíte?přece přes reklamu!mi už to tu balíme sraz v sedum kašny!ZDAREC -
Zavist
dle meho nazoru vetsina z tech kteri pisi negativne o Martinovi Maxovi sami v zivote nic nedokazali a pravdepodobne ani nedokazi, co vam na nem vlastne vadi, to ze ma slusny zamestnani a zivi se poctive, kdyby neumel zpivat jak nekteri popisuji, tak by to nedotahl tam kde je, "ON" dokazal uz ted dost, co si dokazal "TY", ze se o nej tak otiras, a nebo vam vadi to jak vypada, no zkratka tohle vsechno vyvolava tu nizkou ceskou zavist...a zmeni se tohle cesky ubohy mysleni vubec nekdy, kdy se konecne zacnete starat vsichni radeji o sebe -
narozeniny
Milý Martine
Přání k Tvým narozeninám,přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* -
blahopřání
K dnešním narozeninám Vám přeji hodně zdraví úspěchů a splnění všeho co si sám ještě přejete.Eliška -
Osobně jsem se s ním setkal a je to velmi příjemný člověk, ikdyž se toho o něm (pomluvačně) říká. *5*
-
Nejsem anonym, jen si nepamatuji ta všechna přihlášení a proto nyní přeji Ivanovi jen to nej, čistý hlas,krásný úsměv, skvělou fyzičku,hodné děti, milující manželku,fajn přátele, hodně fanoušků, no Marťo, táhne Ti na 60 ,tak se ujisti,že to co od života chceš, je právě to, co děláš a jak žiješ.Čauky Dag PS: Ještě nikdy jsem Tě neslyšela zpívat live, pouze viděla live v lékárně a byl to pěkný pohled:)
-
Martin je dobrý zpěvák a příjemný člověk a pokud jde o vztah ke komunismu, tak myslím, že za posledních skoro 30 let tyhle vlády zničili a rozkradli zem. Lobisti, mafiani, kmotři atd... takže asi tak nějak...
-
škoda
jeho písničky jsou pěkný. Jen je škoda, že je moc nehrajou a ani on není už moc vidět -
Je borec
V pravém slova smyslu, je Maxa borec. V ringu života se pere statečně s galerkou i soudní zlovůlí, za což ho tedy uznávám velmi. Stal se zpěvákem pro ženy, ale to mu můžem jen závidět. Klidně mu přeji ještě větší úspěšnost, za to že není debil, kterých je vůkol nespočítatelně.