-
ivis
ahojky, před chvílí jsem shlíshlídla tvou komnatu a chtěla bych tě podpořit za všechny ženy které by tohle mohlo potkat. Musím po pravdě přiznat že mě tento problém nepotkal, ale o to víc mě těší že existují lidé kteří jednají lidsky a zastanou se slabších. Zatím jednám jen v zájmu dětí které jsou bezbranné a tvůj čin mě inspiroval k ještě větší obraně jejich bezmocnosti velmi ti fandím jen více takových pozitivních lidí a svět bude opět normální. díky za podporu Ivís -
skvělej koncert
Ahoj Martine tvůj koncert ve Velkém Šenově byl úžasnej *3* Moc děkuji za ten krásný zážitek *4* -
Má nejsmyslnější hlas, jaký znám a tělo dech zarážející, bude i intouš a z této kombinace žasnu.
-
je divnej
Maxu jsme poslouchali před pěti pár lety ale dál nás ničím nechytá. Myslíme si že potřebuje změnu imidže někoho mladýho i nějaký nový chytlavý písně. -
s Maxou
je už konec jak vylít tak spadne,mladší zpěváci to uměj roztáčet a maj pecky k tanci -
skokana
Maxu jsem poslouchala před pár lety ale ted o něm ani vidu ani slechu jen pořád stejný rozhovory a opravdu by měl něco udělat se svou image jestli chce zaujmout nejenom střední generaci...v odvolaní za rvačku mu ale držím pěstě..faouškovi co žádá pouze superlativa na Maxu vzkazuju že nežeru žádnou celebritu jsou jen občani jako my jen o nich píšou jako o svatých...ale pajduláky Samera Mareše Kotvalda trpím jen kvůlivá dceři než dostane rozum.. -
nesuďte !!!
Zdravím všechny.Nemám ve zvyku psát na žádná místa.Náhodně jsem zavítala na tyto stránky.Jen bych ráda sdělila těm,kteří nejsou slušní a soudí člověka,aniž by ho skutečně poznali,měli by se zamyslet.To umí každý..ale co Vy,co soudíte,jste vlastně vůbec dokázali?..Martina se nazastávám,ale má duši..to dnes již vím..a přitom ho osobně neznám,ani neví,že jsem.. Vím,je lépe soudit jiné,než-li zamést před svým prahem...mějte pěkné dny a nebudte tak zlí.....ahojky...korálek... -
Ivane,
Ivco, prosím Tě o odpověď, a sdělení tvé emeilové adresy pro mě telefonicky nebo
SMS, ta co dusud užívám se tváří, že Ti nepatří, ale našla jsem jí někde na netu. Víš dobře, že aspoň nějaká komunikce s Tebou je pro mě životně důležitá jako jsi pro mě životně důležitý Ty sám, se svou minulostí se snažím pohnout seč m i síly stačí. Tvá Iva -
Já teda nevím,co proti němu někteří máte.Taky jsem s ním vyfocená,podle mě je to úplně pohodový normální člověk! No jo,mrzí mě některé komentáře *13*
-
Všechno nejlepší k dnešním narozeninám, hodně štěstí, pevné zdraví úspěchů!
VP