Přejít na výpis diskuzí

Martin Písařík

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k třicetinám.
  • polianah

všechno nejlepší!!!!

všechno nejjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! !!§ *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • legoplast

narozky

Martine přeji ti wše nej nej nej k narozkam a ať se ti splní wše co te jen napadne *14*
  • han19

happy birthday

Takže Martine, chtěla bych Ti popřát krásné narozeniny. Užij si je... *3* *15* *14*
  • katy22

jj

no vyslovene krasnej teda neni ale je to sympaták dala bych mu 3 body z peti nebo ctyri *1*
  • 1428

fanýk

jsi můj nejoblíbenější herec.
    hraješ úžasně.
    máš úžasný talent na všechno.řekni mi co ti nejde.já neumím zpívat. *4*
  • janosik

jesi je ve skutecnosti jak k sezrani jako v ordinaci..tak bych si dala rict..ikdyz je o devet let starsi..sem do nej paf:) *14*
  • potkání ve vítahu

to byla rána byla jsem v divadle na g. f. s. a bavila jsem se jen škod že když sem ho vyděla asi po měsíci nebyla jsem zdravá ale to je jedno.Šel k domu kde bydlela kámoška myslela jsem si že špatně vidím nebo tam bydlí,v tu chvíli mi zavolala kámoška at k ní jdu tak jsem šla.Přivolala jsem si vítah a ze sklepa jstli se tomu dá říkat sklep vyšel (m.p.) *14* hrozně se mi líbylnastoupil do vítahu.Byl to supr poci a jak jsem odjížděla z prahy jela domů tak jsem na něj myslela tak že sem parubie hlavní nádraží přejela pak jsem si uvědoměla že jsem měla vystupovat no a zjistila jsem že mi to jede až za 2 hodiny tak sem šla dom pěšk sice sem přišla až v 22:32 ale stálo to zato
    • Re: potkání ve vítahu

nepíše se ten váš vítah spíše výtah?!
      • Re: Re: potkání ve vítahu

píše a líbí zase měkké
    • Re: potkání ve vítahu

Ahoj, a kde bydlí...? *14*

Výtah- předpona vy, vý- vyjmenovaná slova Vám nic neříkájí? *10* *9*

Jezisi! To si myslis ze ti napise kde bydli? Si jako myslis ze to vi nebo co? Prosim vas kdybyste se zeptali jeho stejne to nerekne, protoze nemusi byt pronasledovanej fanynkama! Jinak je uplne uzasnej herec i vzhledove.
    • simuuska

divadlo ABC,Ordinace

on,je ůžasnej ,mám, ho ráda strašně,strašně dlouho a v úterý jsem ho viděla:-) byl v divadle ABC a hrál,zpíval ....Šakalí léta,protože divadla strašně zbožnuju ,tak tohle jsem prostě musela vidět,,,,oblíbila jsem si ho ještě více,ted je pro nmně největší českou hvězdou:-) *14* *14*
  • Ordinace...Potom Divadlo..<3

Prostě tohle stvoření mě naprosto uchvátilo...Má úžasnej hlas...Úžasný očka...Úžasný vlasy... *1*
    Poprvé jsem ho zaregistrovala ve Snowboarďácích..Poté v Rafťácích.. A v mnoha dalších..Ale zlom prostě nastal až s Ordinací, kdy sem si ho oblíbila... Jako Oskar prostě nemá chybu xD xD
    A když jsem včera byla v divadle ( Pan Kaplan má třídu rád) tak jsem div neskákala ke stropu když mi kamarádka oznámila, (omluvte mě za ten výraz pokud se to někomu příčí xD) že můj milovanej Martíín tam bude hrát....Vasila..Hrušku...Prostě. ..Beeeest <3<3 Moc mu držíím palce.... *3*
    • Re: Ordinace...Potom Divadlo..<3

V rafťácích Martin nikdy nehrál
      • wildwest

Re: Re: Ordinace...Potom Divadlo..<3

Asi si to někdo spletl s Ro(c)kem podvraťáků...
  • huldy-nka

MTR

Ahojííí.. Jsi ploste a jednoduse nejlepsiii na sveete :-* I LOVE YOU..!! :-* *14* milujuuuuuuuuu *14* pááá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší