-
Muzikál
Viděla jsem Martina v muzikálu. Byl skvělej, pěkně zpíval, hrál,... prostě super *14* !!!!!! -
E-mail??
Nemáte někdo prosíííím mail?? Martínek je úpně supééér *14* -
Dobře ty
Jo jo,Martin je moc pěkný chlap..a v Ro(c)ku podvraťáků mu to slušelo úplně nejvíc *14* -
Blahopřání
Vše nejlepší k narozeninám ;o) -
překvápko
Dnes jsem jela po dlouhé době tramvají.Chtěla jsem udělat nějakou změnu.No,sice jsem dojela úplně jinam,ale nelituji toho *3* Viděla jsem tam Martina.Tak krásně se mi podíval do očí,a pak vystoupil...Přiznám se,že jsem neznala jeho jméno,jen vím,kde hrál,a že se mi moc líbil.Poprvé jsem ho viděla ve Snowborďácích.Tam se mi líbil jako rošťák.No,ale dneska jsem z toho byla docela rozjařená,že jsem si ho musela vyhledat na netu.No,a nemalé překvapení,když jsem zjistila,kolik mu je!!!!Já taková bláznivá sedmnáctka *1* Fakt mazec.Vůbec na to nevypadá...S pozdravem Zuzka V. -
Pro Martina
Martine moje icq je 430731443 miluju tě
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Martin
Martine, mám tě ráda. -
-
Re: Martin
martin je moc krás nej *4*
-
-
běžící
Ahoj Martine, jsi super kluk. moc se mi líbíš. *3* a snad se zase uvidíme. -
:-D
Nic proti vaším poznámkám, ale nepřijde vám to některým trapné tady psát, ať se vám ozve, že se chcete s ním seznámit apod...?? Neříkám, že Martin není hezkej mužskej. On je a moc...no, raději no coment... -
-
Re: :-D
Tak s tebou musím souhlasit. Je to trapný mrazí mně z vás v zádech.
Doufám, že toho vyrostete.
-
-
Dobrej herec
Ahoj všichni, rád bych jenom řekl, že pan Písařík se v ordinaci v růžové zahradě líbí ne jenom mě, ale i celé naší rodině. Toho praštěnýho Oskara hraje fakt dobře.