Přejít na výpis diskuzí

Martin Písařík

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ABC (20.12.2007)

Martine ... dneska sem Tě viděla v divadle na Šakalích létech ... po vystoupení jsme se spolu fotili:-) jsi mo krásnej kluk,,,,a fandim tíííííííííí *14* ..FAKT MOC UZASNÝ... *14* *14* *14*
  • Koncert

Ahoj Martine, bohužel se ni povedlo propást Tvou hru v divadle Rubín, tak se to pokusím napravit, co mě ale víc zajímá je hudba, kterou skládáš a hraješ se svou skupinou.Nepovedlo se mi zjistit kde a kdy by se dalo vás slyšet...kdybys tedy náhodou narazil na tenhle vzkaz, ráda dostanu odpověď.H
    • Re: Koncert

Ahoj,nejsem sice Martin,ale pokud bude nějaký koncert,zajisté to najdeš na www.bojkotproduction.cz *3* *1*
  • Martin

Jako byla sem na ŠAKALÍCH LÉTECH a nemám slov-Martin hrál úplně perfektně je to dokonalej a hezkej herec ale i úžasnej zpěvák-prostě nej herec s úžasnym hlasem *14*
  • Stranky!

www.martinpisarik.wz.cz *3* *15*
    • Re: Stranky!

v případě výpadku vám poslouží stejnou měrou i stránky www.martinpisarik.wu.cz *3*
    • Re: Stranky!

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, esi bys neměl(a) zájem se dát nějak do kontaktu. zajímám se o martina i kapelu bojkot ... myslela jsem, ze bys mi mohla v něčem pomoct.. tak, co?? jsi pro ?? :-) když tak se mi ozvi, ju? díky..:-) jo a ty stránky jsou moc hezký.. :-) *3* *4*
  • Martin...:)

Martin je uzasny uz v Snowboardakoch som bola z neho uplne mimo a Ro(c)k podvrataku...nemam slov *14*
  • Martin

A víte,že má novou holku.Je šíleně zamilovanej.
  • martin je krásný

*14* Viděla jsem Martina a je to moc krásnej kluk *14*
  • Martin

Martin je prostě úplně úžasnej!!!!!!!!!!! Jen netropí žádné skandály, tak o něm není ani vidu ani slechu. Koukej to napravit. Šup šup na nějaký večírek, ať má bulvár o čem psát. Taky strány bojkotu nějak stagnujou. Co třeba nějakou fotečku z koncertu 15.12.? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* PS: Doufám, že je zlomená ruka už v poho?
  • Martin

*14* *14* *14* *14*
    • Re: Martin

jakoo toto je nejklasnejsiii herec na svetee jako i kluk upe zeru jako upa muck nej na sveeete!!!upa kvaaasnej!! *14* *14* *14*
      • Re: Re: Martin

vždycky kdež koukám na ordinaci tak pořát básním *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit