Přejít na výpis diskuzí

Martin Rausch

OSOBNOST 4.6.2008 
114 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to mělo být chvíli a zase *3*
  • všechno nej k narozeninam *5* *14* *4*
  • Andělé

Byl jsem na letošních Andělích a viděl jsem tam moderátora Pyca Rausche s jeho přítelkyni a blahopřáli Jakubovi Prachařovi a oba ho políbili. To je divné, nemyslíte? *14*
    • Re: Andělé

Jardo, u vás doma se plive na lidi, kterým blahopřejete? Mít tak tvoje starosti a rozum, skočím do Vltavy. *13*
  • Martin a láska

Chtěla bych vyhlásit anketu. Myslíte si, že s přívaly nových fanynek a atd. to Martinovi vydrží s jeho vyvolenou.
    • Re: Martin a láska

Doufám že ano. Moc jim to spolu sluší a vypadají fakt šťastně. *4*
      • A jak se jeho vivolená jmenuje ?? *14*
      • Re: Re: Martin a láska

Ty jsi je někde spolu viděla? V bulváru nikdy nebyla jejich fotka. Jak jeho vyvolená vypadá, ať fanynky mohou žárlit
  • Pycova vyvolená

Tak lidi chtěla bych vědět jak vypadá ta Pycova přítelkyně? Škaredá, krásná?
    • Re: Pycova vyvolená

Martinova přítelkyně je češka málo známá herečka, je jí 25 let a je zatím studentka.Viděla jsme ji na fotce a hezká sice není,ale je to velmi sympatická slečna:-)
      • ahoj. já jsem je viděla spolu. nevím jestli to, ale byla Martinova přítelkyně, ale asi jo. mě se taky moc nelíbila *13* . nevím jak tě mám oslovit- tak ( nepovím) tvá přezdívka. *1* *3*
      • Ja som skareda hej?Debile *13* niechajte Martasa na pokoji on je len normalnie chalan ako ste vy...!
      • Re: Re: Pycova vyvolená

Neviem prečo to niekto rieši, ako vyzerá moje priatelka. Nepotrebujem súhlas svojich poblblých fanúšičiek. Pre mňa je moja priatelka najkrajšia žena na svete a občas pracuje aj ako fotomodelka. Daj sem svoju fotku nech ju porovnáme hmmm
        • Je hezké, že ji má tak rád a dokáže se ji zastat. To dneska většina chlapů nedokáže. Jsi super *3*
        • Martin má pravdu *3*
          Martin je sice strašně moc krásnej *14* .. ale jakou má přítelkyni je jeho věc a vy to nemusíte řešit !!! *1*
          • ahoj. mě to taky zajímalo. my to chceme řešit. ted mi to je stejně jedno, protože žádnou přítelkyni nemá. jo má sbvoji kočku, aby nebyl, tak sám *3*
            • Prosím napište mi vše co o něm víte *14* *14* *14* *14*
            • On už není stou jeho přítelkyní fotomodelkou ?? Jestli ne tak jak to ?? A jak se jmenovala ?? A má nějakou novou ?? :) A chci se len zeptat v jakém městě právě ted bydlí *14* *14* *14* *14*
          • A muzu se zeptat jak se jmenuje ?? *3*
  • napiše mi niekto meno priatelky pyca?
    • Myslím, že má jen fb. Jinak se jmenuje Petra Navrátilová, ale fb má pod Petulka Navrátilová *14*
  • Každému snad může být jedno s kým chodí Pyco... je to jeho věc, ale taky bych ho chtěla... *14*
    • nejspííš ted nechodí s nikým akorát si pořídil mícu, ale je straštně milej, sympatickej hezkej a vtipnej, nejlepší ČSMTbcs
  • ako sa vola ak vies napis dakujem
  • Martin Pyčo Rauš? Hmmm, zajímavý jméno...
  • Martin priatelku má stále rovnakú. Herečku, modelku dalo by sa povedat. Moc pekná *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit