Přejít na výpis diskuzí

Martin Rausch

OSOBNOST 4.6.2008 
114 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pose*te se i s vasi "celebritou" na cele *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Tino:Jo máš naprostou pravdu *4* *4*
  • ahoj. myslim, že ne :). psali to o něm na internetu. viděla jsem to několikrát. jméno bohužel nevím. a jestli má nějakou novou, to taky nevím. *3* vím jen, že bude Vánoce trávit s rodinou. a vim, že bydlí v Petržalke, tomu místu se tak říká. tak ahoj Kateřino *15* *15* *15* *15*
  • Luky1987
    Bežte nekam i s touhle vaši celebritou aj to Superstar *11* *16*
  • Ahoj. Nevíte náhodou jestli Pyco s někým teď chodí? Prý se říká, že je gay.
    • Ahoj,jj vím,Pyco má přítelkyni sám mi to psal,protože mám jeho číslo i na Kubu Prachaře a fakt ted s někým chodí to mohu potvrdit vím i jak dlouho- skoro 2 měsíce
      • se ségrou máme čísla na ně *14*
        • On chodí s Tatianou Pauhofovu *3*
          • :):):) No, pokud vím ti dva jsou už pěkně dlouho přátele. Martin je stále oficiálně sám a pokud má o někoho zájem, vím o koho.
        • Když jste s nimi tak v dobrém kontaktu. Kdo je ta Pycova láska? Někdo mediálně známý? Třeba jméno.
          • žádna táňa to není, nebudu tu říkat kdo to byl ale vím že se jmenovala terka a je herečka v divadle a vím i víc ale to již neprozdradím,nerada bych mu nejak ublížila stejne ani Kubovi Prachařovi
            • Tak už spolu nejsou ne?
          • Jmenuje se Tatiana Pauhofová
  • Potkal jsem Martina v jednom baru, kde byl s přítelkyní a měli se k sobě, až mi z toho bylo horúco.
    • *5*
  • Pyco je stále se svou přítelkyní, měl bych o něj zájem. Škoda. Snad si spolu udělají krásné Vánoce
  • Pycova kamarádka- Katarina

I když jsem s tím dlouho bojovala, že Martin někoho má. Nepovim. je asi pekně zklamaná, že si Martin nenašel ji. Musí to být druhá Kuchařová. Martinovu přítelkyni znám osobně a vím, že je moc hezká tmavovláska, jižní typ a občas dělává i modelku. Vím, že fotí reklamní fotky pro jednu pražskou menší návrhářku a jedno kadeřnictví. Tak mlč a záviď

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit