-
Martin Trnavský
Martin Trnavský je nejhezčí muž na světě. *14* -
MT
Vášnivé oči, to je to,co se mi na něm líbí... *4* -
Ahoj Martine
Dnes,t.j.16.4.2008 kolem 17.30h jsem Tě potkala v ČB u Metropolu,měl jsi zelenou mikinu a kapuci přes hlavu, podíval se na mě,líbilo se mi to.Telefonoval jsi.Chci tě ještě potkat, co mám dělat? -
Re: bobíšku
Kasi ty jsi asi často na kasi co?! -
trener Brna
Ahoj Martine. Dnes jsem s tebou mluvil v posilovně,trenér 1FC Brno.Prohlédnul jsem si tvoji stránku.Přeji hezký den a hodně uspěchů v osobním a hereckém životě.Moc se mi jako herec líbíš a určitě se přijdu na tebe do divadla podívat. Karel Trnečka -
Martin
Stejně nejlíp vypadá ve skutečnosti a naživo! *1* -
souhlas
Souhlasím, že pan Trnavský je moc sexy muž. Nepochybně je to věk, který u něho znamená plus, protože nám dámám se líbí zralí muži:-)
krásnej hlas -
Martin
Je sexy.
*4* -
1*
No prostě krasavec *14* -
je jednicka
myslela jsem ze uz ordinace bude nic moc ale diky charismatickemu herci je zas na co koukat.
*4* *3* -
Sex, drogy, rockenroll
Včera jsem shlédla v divadle bolka polívky představení sex, drogy, rockenroll a byl jste vážně skvělej! jen tak dál, hrejte v čem uznáte za vhodné a nevšímejte si reakcí protivných závistivců. jste fakt dobrej a sympaťák *3* , zdraví anna z brna -
MARTINE,
jsi zenaty,nebo zadany?MOOC se mi libis.Jakto,ze jsem o Tobe do ted nevedela.Nejsem zadna pubertacka,je mi 35let.AHOJ *14* *14* *14* *14* -
Má můj obdiv..
Herce nijak nesleduji ale toto je jediný herec se kterým bych se i ráda setkala.. *4* -
je skvely
Martine,ordinace bez Tebe by me vubec nebavila. *14* -
bobíšku
heej já nejsem bulimička ty jedna arachnofobičko už si stím tvojím fujkáčkem obtížná víc než komáři a to je co říct protože já je nejsnáším a ty mi už piješ krev heeeeeeee *16* *8* -
mňááám...
Je k sežrání...nádhernej chlap,prostě krása...;) *14* *14* -
Si blbá
Hmmm já vím co je to charisma nemusím to hledat ve slovníku jak ty. To si bulimička že musíš zvracet po každém hlavním chodu??? Měla byses léčit víš je to vážná nemoc a já mám o tebe vážný strach nezapomeň známe se už 6 měsíců. a co se týká čepičky tak díky bohu máš aspon v něčem pravdu jinak už ti fakt šplouchá na maják Sika -
trnavský
Drahá Siko nejspíš nevíš co znamená slovo charisma tak já ti to vysvětlím---je zvláštní dar Ducha svatého;mimořádné schopnosti, zejm. působení na jiné lidi. Myslím že se teď schodneme že toto to tvoje potrhdílo nemá kdežto můj miláček ano. dál co žes to tam ještě psala??? jo že je k sežrání dost pochybuju já bych po něm asi zvracela a pokud jde o tu tvoji čepici tak je fakt hežčí než ta zrůdka trnavský (já doufám že si to přečte *14* *4* *1* ) to je asi tak všechno přeji ti krásný den Kasi -
Trnoušek
To co si tam napsala Kasi jsou lži. Je úplně k sežrání v ordinaci vypadá líp než v pasážia má větší charisma než ten tvůj Gerard Butler --- ale čepice je hezčí končím Sika -
co si myslím o trnavském
No teda mě se vůbec nelíbí i když jak tady jedna holka psala má určité charisma (Gerard Butler má větší o moc), i tak se mi vůbec nelíbí je prostě blééééé. Teď vedle mě sedí má spolupisatelka, která si myslí, že je úžasný a já se s ní asi začnu hádat protože není, ale myslete si co chcete máme na svůj názor nárok (stejně je fůůůůůůůůůůůj)!!! *9* *13* *13* *1* *14*