-
Re: re:Martine
Můj bože,. já už myslela, že takový pipinky jako ty už vymřely......chjo, tak ještě ne...chudák Martin, jestli se s tebou někdy potká...upřímně ho lituju *9* -
re:Martine
Ahoj Martine Trnavský.Co mám dělat když tě miluju.Ale vím že bydlíš v Lelekovicich u Brna ale jak se mám stebou sejít napsal bys mně prosímtě tvoji adresu do Lelekovic u Brna moje telefoní číslo je:777915778 a napiš mi tvoje telefoní číslo.A moje adresa do Topolné je Topolná 434 Uherské Hradiště 68711.A kdyby sme se vzali a kdybych u tebe mohla bydlet.Inak tě miluju a chtěla bych mít stebou děti.A ležet stebou v posteli.Verča *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* * -
Martine
Martine,přeji Ti hodně uspěchů,at už v osobním životě nebo kariéře.Hlavně stále zůstan stejný-at ti nějaká sláva nestoupne do hlavy..Byla by to škoda,... *13* *3* -
Ahoj Martine
Martine,moc děkuji za příjemné posezení a hlavně pokec v hospůdce v Mouřínově.Jsem ráda,že jsem Tě poznala osobně. *3* *3* /kdyby jsi nevěděl o koho jde-umýval sis u mě vlasy na natáčení/ *3* *3* *3* -
Ta podoba
Teď jsem se vrátila z prázdnin s Brontosaurem..jeden vedoucí tam bylů martinovi děsně podobnej.....................4 dny jsem pochybovala, že je to Zdeněk, za kterýho se vydává.................... *1* *1* -
poděkování
Milý Martine, moc Vám děkuji za foto, které mi udělalo velikou radost! Alena, Č. Budějovice *3* -
pokec
Martine zdravím vás a ráda bych se jen zeptala bylo by možné mi poslat vaší fotku na e-mail.Už od sv.pasáží jste mi velice sympatický.Udělal by jste to pro mě.Víte v životě nemám moc štěstí od o 18let mne postihla memoc která nejde vyléčit opustilo mě mnoho přátel,ale aspoň jsem opravdu zjistila že v nouzi poznáš přítele.Takže konec vylévání srdíčka a vám přeju jen to nej nej nej a mnoho hereckého štěstí Alena Č.B. *8* -
dotaz
Pane Trnavský,moc Vás zdravím,prosím nakontaktujte se na můj mejl,dávám dohromady rodokmen rodiny Trnavské.Maminka moje byla Trnavská.Moc děkuji a zdravím Přikrylová.přeji příjemný večer a pěkný a pohodovýá příští týden,jěště jednou děkuji. *3* -
Herec
Bohuže v TV člověk v Tobě vidí nic neříkající postavy točící se kolem sexu a rozporuplných vztahů, spousta žen Tě vnímá jako sexuální symbol...., ale když jsem Tě viděla hrát v představení "Pánská jízda" v Brně u Bolka, byla jsem nadšena a stala se rázem Tvou fanynkou. Něco tak ohromného jsem už dlouho neviděla asmála jsem se v podstatě celé představení. Jsi pro mně herec s velký "H".Děkuji.Lída *4* -
Příjemný muž!
Ahoj Martine, nepatřím k těm náctiletým slečnám,co po Tobě bláznivě touží....ale jsi moc sympatický chlap, s milým úsměvem, hezkýma očima - skrátka fešák s velkým "F" a navíc...je radost se na Tvoji postavu dívat v televizi, v poslední době nejvíce samozřejmě v Ordinaci 2 ! Sluší Ti to! Nečekám odpověď, ani cokoli jiného, ale jen bych ráda, abys věděl, že na světě je spousta lidí, kteří tě mají z TV rádi, mají Tě oblíbeného a mezi nimi je i spousta žen, které v Tobě vidí stělesnění pravého Muže! Měj v život hodně štětsí a ať se Ti vždy daří! :-) Lucka z Kladna -
Martin
Sleduji Vaši profesionální dráhu Martine už několik let na divadle, zrajete v profesním životě jako dobré víno z naší milované Jižní Moravy. V seriálech máte svázané ruce scénářem, ale i tak je sledování Ordinace milým zpestřením všedních večerů. Doufám, že Vám ještě dlouho nedojde inspirace na "prknech" a budete nás dlouho bavit. Nezpronevěřte se divadlu, je to ten nejhezčí svět zázraků, který znám. Přeji Vám hodně inspirace, zdraví a štěstí a perfektní parťáky v profesi jako dosud. Vaše Jitka z Brna *4* -
Si krásnej
Si krásnej a taky se jen kvuli tobě dívám na ordinaci !!! K. *3* *3* *3* -
aaaaaaaaach
Jen kvůli němu 2x týdně usedám k televizi a nemůžu si nenechat ujít jediný díl. Aaaaaaach..... *8* -
Martin
to je pro me idealni chlap, nadherne oci, nadherny hlas, jestli je zenaty, tak jeho manzelce zavidim -
frída
tak už jsem shlédla 3 představení spolku Frída a rozhodla jsem se, že musím vidět všechny! je to vážně skvělý a Martin je moc talenovanej charismatickej chlap s příjemným hlasem. *3* (zatím u mě vede "Hospodská"). Přeju hodně úspěchů v osobním i profesním životě -
Kilián
Jsem jím naprosto unešená, protože podoba, mimika, tvar obličeje, oči, vlasy - je to zkrátka naprosté dvojče mého jednoho ze 4 vnůků - Kiliánka. Jen maličkost, Kildovi je jen 1,5 roku, ale zbožňuju ho a vím, že za 35 let bude vypadat, jak MT teď. Neuvěřitelné. A charisma - to teda má! *3* *3* *3* *3* -
Re: nádhera
ano,souhlasím,je to velmi přitažlivý muž a také hlavně výborný herec -
nádhera
Je nádherný *4* *5* *14* *14* -
vzor
je to můj vzor do života *4* *4* -
Martin
Souhlasím s vámi, Martin má opravdu neskutečně silné charisma, který mě k TV a především Ordinaci každé úterý a čtvrtek přitáhne jako magnet. Má v sobě něco silného, a má nádherný oči... *14*