-
:-*****
Vše Nej Martínku *3*
Hodně Zdravíčka :-* štěstíčka:-* a lásky:-* -
Martin má dneska narozeniny my máme přání jediný.
Milý Martine k tvým dnešním narozeninám,ti přeji hodně úspěchu v pracovním i osobním životě.Hodně štěstí,zdraví a mnoho lásky. *4* -
narozeniny
Milý Martine
Přání k narozeninám,přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* -
OMG
docela lituju herce jestki si to tady čtou.Myslíte že tím na Martina Trnavského zapůsobíte jo?!vážně vás nechápu.fak ho lituju! *13* -
:-))))
Jak se ti daří :-))) -
Ahoooj
TY si porad nejlepsi a dekuju za tvoji poslanou foteecku *3* -
Zdravím te Martine
nemam rada rezisera kterej na taci ceskou ordinaci a ty blbce ho vykopli nevim proc jako tam hral tak skvele a pak jak udelaj ze umrel hrozny jinak sem rada MArtine ze si s barou je to fakt hodna zena ti to moc preji *3* *3* -
Na rozchodnou
3.5. bude na ČT1 odvysílán film Na rozchodnou.
To, že nechali umřít Martina v Ordinaci, mne mrzí, protože tomu seriálu dával takové to kouzlo (což se teď nějak vytrácí)...S Bárou Munzarovou jim to opravdu herecky krásně ladí (no a jen kvůli Báře se teď dívám na ten seriál - ta je tam teď pro mne jediná, která má to "kouzlo")
Ve zmíněném filmu hrají oba dva, takže se moc těším nejen na tuto dvojici, ale také na filmové ztvárnění celého příběhu *3* -
Re: Re: jaj
Ok, ale je to hodně hloupé. *8* -
Re: jaj
Chápu tvoje rozčilení, ale příště prosím slušně, jinak ti budu muset tvůj příspěvek smazat, OK? *7* -
jaj
Nepochopím ty debily, kteří mu říkaj Honzo jako tady tenhle poslední příspěvek! *5* -
njno
wm, že má jit honza do slovenské ordinace, ale že by šla aji šinkorová...to newm, ale wm o tom, že šinkorová má hrát ve velmi křehkých vztazích a na nově by měla hrát zas ta Morávková ta stěa brýlema...newm, možná ej to blábol *4* -
njno
no, je možná pravda, že hanák je pěknej, dalo ybs e říci sexy, ale mě se zdá, že honza moc nepodlézal....Zdá se mně, že Hanák furt dělá machra...
*8* -
přechody do slovenské ordinace
Tak koukám že krom Martina si slováci vzali do ordinace taky Šinkorovou. Že by jí to tolik chybělo? http://ordinacia.markiza.sk/galeria /2188-sinkorova-v-ceskej-ordinacii- zomrela-mieri-do-slovenskej *9* -
...
Ahooj !!
Tak jsem se koukala na ten 2.díl...
Je to docela síla...Jak po sobě koukali !
No mooc jim to spolu s Bárou v ordinaci slušelo !!
Ted ho budou mít ve slovenské za ředitele x((((( *9* -
Smutek
Hele lidi koukněte se na nově na internetu na nova.cz na druhej díl je tam 1setkání honzi a pavli jo a pak na díl 86 a je to divný...ale skuste to -
Re: Všem znovu
Si namyšlenej člověk kterýmu maminka všechno koupí a seš tlustej a nemáš tady co dělat a psát se pod jeho méno když ti vadí neni to nejlepší kup si bravo ty debile a dočti se že máš tu největší prdel na světě *9* -
Re: Honza Haken z Ordinace...
Já si na tohle ale nezviknu aby vyhodily každýho nej herce(herečku) *9* např.Gita! -
Re: Honzík
Promin taky ho chci spatky jo ale nevis jak ho tratit nemam nic proti ale jak?Prosim odepiste nevim sama -
Vrátit
Tyvole jsou to debilové ty slováci protože
si nenašli jejich Honzu a vzali nám našeho... *9* *9*