-
Re: Je to naprd !
Tak prý se Martin vrátil zpět k Zapletalové. *3* Nevíte někdo jestli je to pravda nebo kec??? *3* -
Je to naprd !
Achjooo ... to je fakt naprd !!! Kdyť bez něj to nemá v Ordinaci absolutně cenu. *9* To je prostě naprd !Kdyt Martin je nejlepší,proč musejí vyhodit zrovna jeho ? *10* Já nwm jak ho tam vrátit,sice se objevovaly ankety jak ho tam vrátit ale to ej stejně naprd!Jak psaly : Teď okouzlí Slovenky v Ordinaci,ale proč je ??? Martin do Slovenska nepatří,patří nám do Česka,kdyť tady má taky hodně fanynek,ještě víc než bude mít ve Slovensku. *9* Jakto bude jak bude,Honzu Hakena nikdo nenahradí !!! *14* *9* -
Ahojte,vy si jako myslíte,že vám martin bude odepisovat ?
Bud od rána do večera natáčí,nebo se učí složitý texty a nebo se věnuje svým koníčkům apod.
A navíc z ordinace odešel protože už jaksi "okoukal" prostředí a asi ho to tam po roce hraní nebavilo.
Tak to berte jak to je..
Ahoj -
Re: martin trnavsky
Je hezky chlap a hlavně dobrý herec,ale stál by holky za hřích,co? -
Re: hanak
Dobrej,ale moc velky suveren,skratka Honzík to není! *9* -
Honzík
Říká se,že Honzu Hakena vrátí zpátky...prý jim klesla popularita..Vím jak ho tam chcou vrátit,ale bylo by to na dlouho.tak lidi doufejme že se vrátí a bude to super!... *14* -
Re: zapomněla jsem
DOST TRAPNÝ NEMYSLÍŠ ? *7* -
Re: hanak
To teda není!!! -
hanak
vzdyt hanak je taky dobrej ja nevim co proti nemu vsichni mate -
Re: Re: M. Trnavský
ahojky,, to že odjede na chatu hned neznamená definitivní rozchod..
ale to je každého věc,, pokud má člověk alespoň trochu normální myšlení, tak ho určitě nenapadne, že by zahodil vše co má a vrh se po první obdivovatelce co mu nabýdne sex *15* -
Re: Re: martinek
Seš na omylu!!!! -
Re: Re: Re: martinek
Dceru opravdu nemá,žil 13let s přítelkyní s kterou vychovával její dceru!A po 13letech se rozešli!!!! -
Re: Všem znovu
Tak Vás můžu ujistit,že Martin si tuto stránku opravdu občas čte.Protože mě sám řekl,že si můj vzkaz na této stránce opravdu přečetl *4* *3* -
Re: M. Trnavský
tak to jsi na omylu,se Zapletalovou se právě po 13letech rozešli! *9* -
Sbohem pane inženýre.
To je škoda,že jste odešel z ordinace. Tak doufám že vás ještě v nějákej filmech nebo serialech uvidíme. *3* -
Honza Haken z Ordinace...
Největší chyba byla vyhodit Martina alias Honzu z Ordinace. Absolutně to nechápu a nejde mi to do hlavy! *13* Proč??? Rozhodně by ho měli vrátit zpět! Bezdůvodně vyhodit člověka, který hraje podstatnou roli, je největší blbost! -
odešel
jinak pokud vím,, Martin odešel z ordinace, po neshodě s režisérem protože si předělával lehce texty:) jinak ho určitě uvidíte ve slovenské Ordinaci, kde by měl hrát ředitele nemocnice:) -
M. Trnavský
Dívky já vás opravdu nechápu!!
Martin Trnavský je sice pěkný chlap,, v ordinaci měl dobrou roli:) ale myslíte že touží po každé pubeťačce co by mu skočila kolem krku??
jinak pro info.. žije s přítelkyní u Brna již 13 let a vychovává s ní její dceru -
ploč???
pošleš mi prosím alepoň odpověď *9* *9* -
ploč???
martine proč jsi v ordinaci zemřel??????? *9* *9*