-
podraz
Nechápu,že když je tak "úžasná",tak proč jí museli zaměstnanci firmy,kterou vede její kamarádka poslat každý více jak 60hlasů??? -
-
Re: podraz
Pártlová není žádná osobnost, talent skoro veškerý herecký ani jiný žádný. Nemá žádnou soudnost. Jednou se jí podařilo pochybným způsobem uspět v dětské soutěži xfaktor a od té doby si myslí, že něco dokázala a že je "umělkyně". Stačí se podívat na její neupravené foto před soutěží, jak vlastně doopravdy vypadá, takže když jsou "sponzoři" na šaty, retuše fotek apod. tak to hned vypadá jinak. Hvězda z ní nikdy opravdu nebude. Kde jsou opravdoví muzikáloví herci? Asi to pro ně není moc lukrativní záležitost. Pořád kopíruje Kamilu Nývltovou. Kamile se podařilo uspět v muzikálu v hlavní roli, tak tam Pátrtlová musela taky hned běžet a už je taky muzikálová "herečka". Tak si to hned přidala do titulku. Tak to tam už fakt asi na ty castingy může jít každý. Takový muzikál je tím pádem akorát ztráta času a peněz. -
-
Re: Re: podraz
víš co ti poradím??všechno co jsi napsal sitrč do píči nemá to hlavu ani patu jU??a navíc seš tak trapný že smrdíš jako prdel tovjí mámy U?::D!!pá *7* *16* *5* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: podraz
hele ty radši nepiš... až se to naučíš tak možná, ale tohle je vážně šílenej trapas...
takže prosííííííííííím jdi už do prd..e jU??
Jo a pozdravuj svou pojebanou německou dogu jU?? pa *5*
-
-
-
-
Martina
Promiň,ale musím to sem nepsat.. když zpíváš tak vždycky na konci taktu mňoukneš,a mě z toho vstávají vlasy hrůzou. Jinak dobrý *4* -
Super
Martino, některé písničky, které jsi zpívala, jsem slyšela úplně poprvé v životě, ale Ty máš tak perfektní a podmanivý hlas, že jsem si jejich melodii v Tvém podání okamžitě zapamatovala a věřím tomu, že jinému interpretovi by se tohle nepovedlo. Přeju moc moc moc úspěchů a fakt se toho zpívání drž !!! -
Robert
Ty vole!jakej debil psal ten zivotopis?! *7* jeji pritel neni Robert *13* ,ale Radkej omg! *8* -
-
Re: Robert
Radek tam melo byt *1*
-
-
Neuvěřitelné
Je opravdu smutné, jaký my jsme zlý, závistivý a nepřející národ. Já nikomu neberu jeho názor, na ten má každý právo, ale myslím si, že i negativní názor na kohokoli se dá napsat slušně. Tím, že je dotyčný sprostý, pouze poukazuje na svoji závist a zášť. A co je úplně nejsmutnější, je to, že právě tito lidé jsou svými znalostmi na úrovni předškolních dětí, neboť v jediném příspěvku se to neobešlo bez chyby. Proto by si měli zamést před vlastním prahem a začít u sebe, potom mohou někoho soudit. -
Zbožnuju ji!!!Všechny.Nikol,Verču i Martinu.Jejich videa jsou dokonalý.Jen tak dál *14* *14* *14*
-
moja vitezka
martina uz davno je vitezka....pro me..ale to zatim staci.stejnak se dostane hoodne vysoko.tipuju to tak na posledni trojky.takze fanousci musime hlasovat. *3* -
Martina
Nikdy by mne nenapadlo, že někde za pultem v baru může být takový poklad, jako je Martina. Nejen, že je opravdu velmi krásná, půvabná a sexy, ale má i talent, nádherně zpívá i tančí. Věřím, že má před sebou krásnou budoucnost a uměleckou dráhu. Škoda jen, že nezačala dříve, škoda těch let, kdy nezpívala a netančila pro všechny. Držím Ti palce Martino, pro mne Jsi vítězka už od prvního kola. Michal. *4* -
RADEK
Prosím vás její přítel se jmenuje RADEK ne ROBERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! -
-
Re: RADEK
presne tak! *3* -
Re: RADEK
jj ted sem si toho vsimla..uzivatelko guigne prepiste to prosim!!!a kdyz sme u jejiho pritele tak je to krasnej chlap *1*
-
-
martinka si zazpívala s rudou z ostravy =)
http://www.youtube.com/watch?v=1Z92 FvdsmZk -
-
Re: martinka si zazpívala s rudou z ostravy =)
no jo,dobře tu Aliciu napodobila *1* -
-
Re: Re: martinka si zazpívala s rudou z ostravy =)
nevim jak ae libi se mi ten hlas lip nez alici.....jen názor ae snad pravdivej
*3* *3* *3* *3*
-
-