Přejít na výpis diskuzí

Martina Pártlová

OSOBNOST 31.3.2008 
41 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda tebe

martinko je skoda ze jsi vypadla strasne me to mrzi.........fandila jsem ti od zacatku a posilala sms..ty se ale neztratis.tesim se na tve cd *15* *3*
    • Re: škoda tebe

jj martinky je škoda, ale ona podle mě jen tak nezapadne... *4* *1*
  • Martino, je z tebe cítit faleš...

Bohužel, myslím, že bys neměla tolik hrát upřímného diblíka..Je to falešné a dojem z tebe je stejný. Já vím, že ti tady všichni pochlebují, ale myslím, že bys bývala díky té své falešně hrané roztomilosti vypadla ze soutěže dřív-pokud by záviselo jen na divácích a ne na porotě. Víš moc dobře, v čem jsou tvoje zbraně, protože to máš naučené z baru, zaplaťpánbůh, že nejsi vyhlášená jako nositelka Factoru X - podobně roztomilých "diblíků" by tu za chvíli - než by to lidi prokoukli, asi létalo víc. Vypadáš moc dobře, ale ani pokud bychom nevěděli, kam až jsi to vzděláním "dotáhla", přesně to je z tebe cítit. Navoněná vulgarita barmanky roznášející pivo mezi přiožralými chlapi, pro které je hvězda..:-( Promiň. Kdyby ses nesnažila podbízet, zpívala bys fajn, hlas máš dobrý, ovšem ukázalo by se to až při vlastní tvorbě - ne jen na tom, co se dá při troše inteligence a hud. sluchu naposlouchat. *9*
    • jenniferlopez

Re: Martino, je z tebe cítit faleš...

víš co ti poradím??di do píčia stím tvým názorem jU??jsi trapný!!!a navíc seš upe ten nevětší debil sveta pá:D:DxDDDDDD
    • Re: Martino, je z tebe cítit faleš...

Komu se Martina snažila podbízet?to,že dokáže být při vystoupení sexy a přitažlivá,je apriori špatně?její smích byl léčivý,je to upřímná příjemná holka,která dokáže své vystoupení plně procítit a vůbec nic z toho,co říkáš není pravda.Není laciná.Předčila jak Madonnu,tak i jiné.Ukázala,jaký rozsah stylu a hlasu má.Je největším ženským pěveckým objevem posledních let!
      • jenniferlopez

Re: Re: Martino, je z tebe cítit faleš...

SOUHLASÍM DOBŘE TY??!!!:DxDDDDD
      • Re: Re: Martino, je z tebe cítit faleš...

Cha, cha, cha, ty jsi taky objev roku. *3*
  • nej zpevacka

martinko musis dal zpivat, budu ti moc fandit a ........!!!:o)at si to kazdej domysli sam..jsi charismaticka krasna slecna s nebezpecne neznym hlasem. *4*
  • dál zpivej

martinko ty dál zpívej bo jsi super a tvůj hlas to je neco...balzam na dusi..tak by se dal taky popsat.navic jsi moc sympaticka a mila slecna...a nemyslim si ze to je jen fales.jsi skvela a zpivej dal do baru je te skoda..ty jsi hotova zpevacka a na parket proste patris..doufam ze vydas nejake cd a budes se dal venovat hudbe..ja si jej stoprocentrne zakoupim hned po jeho vydani a kazdou chvilku ho budu poslouchat..uz ted si neustale pretacim tva videa z x-factoru na netu..pokrracuj dál, myslim si, ze ty na to mas a urcite se neztratis...!!!
  • jenniferlopez

martina spivakova

martina partlova je velice talentovana aj heza zena nikdo nema pravo o ni rikat takovy kraviny ny kreteni samy jste v zivote nedocilili niceho a tady bute machrovat??vy chujove pojebany psy ste jU??:DxDa navic jebete doma s nemeckou dogou vykourit jim bezte jU??pa
  • Do toho!

Marťo, jeď, držím palec, zpíváš fakt luxusně,čekám na album, Tvé si koupím, ne jak jinak.-) Drž se,Tvůj hlas mě dostane do totální pohody, a jsem v sedmém nebi ;-)
  • Martino, máme stejné přání, oba chceme dítě. Můžeš odepsat? Jirka
  • Původně jsem se radši vůbec nechtěla vyjadřovat, ale nedá mi to. Náhodně jsem narazila na její interpretaci písničky Hoy od Glorie Estefan, kterou miluju, a musím říct, že něco tak děsného jsem už dlouho neslyšela. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit