-
Martina Špiváková
Marti já ti přeji vše nejlepší k tvým 31 narozeninám a doufám že nikdy nepřestaneš zpívat mám tě moc ráda. *14* *3* *3* -
Tak dnes jsem byla na koncertu Čechomoru, kde byla slečna jako host, hlasově to bylo hezké, ale nevím, jestli slečna vůbec věděla, co zpívá. Její pohybový projev byl katastrofa! Zpívala Čechomory a předváděla u toho něco co mohlo vzdáleně pripominat břišní tance nebo pokus postřelené labutě, co se marně pokouší vzlétnout. Navíc si nevybrala ani vhodné šaty k tomu svému "vlnění", takže jsme po každé odzpívané písničce museli sledovat "nahození" jejího poprsí, což fakt nevypadalo úplně hezky. Její projev bohužel dost zkazil celkový zážitek z koncertu. Škoda, že se neporadila s někým, kdo aspoň trochu rozumí pohybovému umění, působila opravdu dost trapně.
-
martina-1
martino bojuj bo na to mas jsi talent..vypadas jak zpevacka z mtv!!!!! *3* -
Martinka
Její vystupování je strašně příjemné a milé!!!!! Proto mosí vyhrát!!!! -
tvlll
tvole tak ploc to zalato neopravis??kdyz ses tak chytrej :Dtam napis radek a mas pokoj ne?? *13* *4* -
Máte to tam
Tak už jsem vám to tam upravila.Aby jste se nehádali.Už je tam napsáno, že má přítele Radka. *4* -
přání
Milá Martino
zaprvé všechno nejlepší k narozeninám
a ať se Ti vede dobře! *4* *4* *4* -
kocka
martinka je fakt kus!!a super zpevacka k tomu..mnam *14* to je vrazedna kombinace *16* -
VÝHRA
martinka je nejlepší zpěvačka co tam je. měla by to vyhrát. strašně jí fandím a upe ju zbožňuju. MARTINKO ROZJEĎ TO TAM, CHCEM TĚ VIDĚT PRVNÍ!!!!! *3* *1* -
martina
marti moc ti fandim a tesim se na kazde tve vystoupeni..jsi skvela, kazdej tejden hlasuju pro tebe!! *4* nesmis vypadnout *13* *8*