Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG je pekná
  • ahoj tini jak je vše nejlepší k nrozeninám minule sem nemohla na počítač *14* *14* *14* krásný den! *3* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *5* *7* *1* *15*
  • what překlad cože
    *15*
  • Niki voem že si robíš sama like
  • A vies nika nie cikan ale cgan
    • No nika je to cigan nie cikan
  • Nika len som povedala svôj názor kvôli tomu sa somnou budeš hadať?No a niekto zas nemá rád Chinanou a ale oni alebo(on)určite nehádal Dakujem za prečítanie
  • Já mám ráda Martinu Stoessel. A nemám ráda Slováky ste pro mě strašně moc hloupí a jste jak cikáni.
    • Vieš nika ja som cigán a čo má byť teraz ale ja nehovorím že by češi boli zlý ludia len a to už nudí furt píšu hľúposti a výmisli a furt len to hovoria keby prišla Martina do českej republiky ale najprv som ich mala rada ale čo potom písali už som sa už vizvracať chcela a o cigánov alebo slovákoch ani jedno jediné pekné slovo keď som najprv prišla na túto stránku lebo som si mislela že to ani nepochopíte lebo ja vás chápem ale neviem či vy nás...ďakujem že ste si to prečítali
  • OMG OMG OMG........ CHCEM LEN JEDINÚ VEC!!!! Kto nemá rád Violettu teda Martinu Stoessel:tak prečo sem chodia no nehovorím že sem nemôže alebo nemôžú sem chodit no nemám pravdu hmmm????

Ps.nemám rada Čechou to už asi niekto (niektorí viete) ato čo som napísala tak vás stím nechcem urážat že nemám rada Čechou.Ďakujem že ste si to prečítali (prečítal)
  • OMG...je pekná......atď.je pekná a nie len pekná ale pre krásná ani to nie pre pre pre pre pre nádherná:-D
  • Bože keby sme nechodili do školy tak by som tu celý celýčký deň len otravovala:

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit