Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nejlepší Tini máme tě rádi jsi nej *14*
  • Ahoj Vilu všechno nejlepší :) *14* *14* *14*
  • Prajem všetko k zajtrajším narodeninám Tini ! *3*
  • Martino přiji ti knarozkám já vím že je máš zítra.Těším se na 3 sérii. :D
  • Miluji Tini. Ona je dokonalá ! Nechápu že někdo z Vás jí může takto nadávat. Jste s tím pěkně trapní. Pokud jí tak "nesnášíte", tak si to nechte pro sebe a nenadávajte jí. Nevím ani co Vám provedla že na ní musíte být někteří tak hnusní. Co Vám provedla ? Nic ! Nikdy nepochopím takové lidi, jsou prostě hrozní. S pozdravem faninka Tini Tini Martina.
  • Zajtra je zatmenie
    • Ano je, ale to jsem nepatří. Nemusíte to jsem dávat tady se bavíme o Martině, a ne o zatmění.
  • vyste všichni tak trapni
    hadate se o blby serial jeto uplně kravina violetta
    vite co jaji mam rada ale nesnašim naní že ona střida hodne kluky první pablo espinoza a potom lorde blaco nebo jak se menuje a fuj jeto trupka *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
    • Nejprve se koukni na sebe a pak ho pomlouvej tak se ten seriál někomu líbí no bože tobě se třeba taky něco líbí a nikdo ti neříká že si trapná a ten seriál/film je kravina. Když se ti to nelíbí tak je to tvoje věc, ale nemusíš to tady psát! A kluky nestřídá tak je prostě napsanej ten seriál no. *10*
  • miluju tini je moje nej herečka :333 , twl ale musíte se tu porád do kola hádat jak malý deti ?! -,- tady nepíšte jen hádky a ješte že je nekdo její sesternica -,- ste stím už fakt trapný stima hádkama -,- tady píste jenom.. že jí máte rádi a.. milujete jí.. atd.. ale né hádky -,- musíte se hádat ?!! musíte -,- nwm.. kčemu vám to je :// ale jestli se chcete hádat jde te prosím nekam jinám a tady to tu nepíste -,- !! nemusíte lhát že je nekdo její bratranec/sesternica nebo že se znáte -,- a nepíste hádky všude !! tady se nemaj psát hádky ale.. nečo hezkého že se vám líbí ten serial atd ale hádky ne ! *10* načo udelali tuhle stránku ?? aby jste se takhle hádali ?? nebo lhali ?? -,- proč nepochopíte že jse tady hádat nemáte jak malý deti -,- a ješte ktomu lhát.. nebo jím ríkat že jí nenavidíte herce/herečku.jestli tady nekterý lidé nenavidej herečku nebo herce tak at si to nechaj pro sebe necháj ! a né aby ste se hádali jak deti p.s tohle není hádka ríkam jenom svuj názor tak se prosím už nehadejte pls vážne se tu nehádejte :// jestli se budete dál hádat jak malý deti tak možná tu stranku zručej !! -,- p.s suhlasím fanynka 15 let. a byl to muj názor netreba se hádat ok ?! tak dík za pochopený nektery nebo nikdo to nepochopíl ! -,-
  • ja ti vôbec neverím a ako sa voláš ked mi povieš tak ti uverím *3*
  • Prosím tě už toho nech si trapná jak to tu furt píšeš jasný !
    • To jsem myslela na tu holku jak se jmenuje tina stoessel
      • To jsem taky psala jí né tobě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit