-
si super violetto jsem tvuj nejvetši fanda ten gdo je fanda od martini stossel tak napište komentař *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
*2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* -
-
Já jsem
-
-
si hrozná martino. pred všetkími si sa strapnila si na hlavu facundovi si dala kopački zato že tvoja mama fajfí tak si začala aj ti čo *12* *12* *12* *15* *15* *4* *4*
-
Ahoj, všichni tato stránka mě uplatila a bych já s asistencí mého osobního překladatele, řekla pár slov, jsem ráda, že se můj seriál proslavil i v takové daleké krajině jako je ta vaše, zatím jsem u vás nejblíž byla v září v Berlíně, ale příjezd k vám zatím uskutečnit nemůžu, proteže pár rodičů vás dětí mi psalo, že když jsemblíže jak 500km od vašeho mměsta, pár z vás přepadají záchvaty kašle či dokonce tuberkulóza. Snad se to nějak vyřeší, zatím ahoj Violetta.
-
-
já nevím jestli si Violetta
-
Jak máme vědět ze jsi opravdova tini? *7*
-
to jako fakt?:DDD
-
-
jak stesi užili ja dobře *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
v kolik hodin bude koncrtr violetta ?20.11.2015
-
-
a tento koncert je v prahe? *4*
-
-
Jo
-
-
Bačo jestli myslíš koncert v Praze tak ti jenom vzkazuju že tam nebude doopravdická Tini, ale jenom holka která je podobná Tini.
-
-
ja mam 2 počítače a jsem bača a jestli si myslíš že bude podobná tak jsi vymejšlíš katy pery taky nebyla jako jiná holka tak ze mě nedělej blbou *3*
-
-
Nevím
-
-
Veseleho valentina ti prajem Martina Stoessle. Mam ta rada
-
přesně tak jak to ta holka řekla hadani jen niči přatelstvi hadani je kničemu jak ta holka řekla jeto jeniom profil sakra *16* *16* jemi vas lito lidi měli byste se stidet ale jeto vaše věc a vaš život že tak mě jeto jedno hmm *13* *13* ale je mi vas lito holki tohle kamaradki si nedelaj kamaradki si poomahaj tak to ma byt holky a buch vi jestli se znate hee ???????????????????????????? *10* *10* *10*
-
Víte že Violetta jezdí na koni a já taky napište kdyby z vás někdo jezdil na koni
-
-
Já na koni taky jezdím mám i své dva koně u nás na farmě. *14* *14* *14* *14*
-
-
Jo já jsem dřív měla koně
-
-
-
VSECI AHOJTE CELI ROK SOM BOLA V SANIESKU *11* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
My se nehádáme ne není to profil martina jednou napsala na osobnostech u jorge kdyby něco
-
-
fakt tam psala? super *14* *14*
-