Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj mám vás strašně moc ráda JSEM TO opravdu já tini OPRAVDU PŘELOŽILA JSEM SI TO CO PÍŠU DĚKUJI I VY JSTE TAKHLE NADÁNÍ MÁTE TO V SOBĚ Z LÁSKOU
    TINI *14* *14* *14*
    • Ahoj violetta mám tá moc rada
    • No to ti tak budeme věřit
    • Tini vas con Jorge blanco ? *14*
    • te amo Tini *14*
  • ona si to ani nečte vy jte tady a čekáte až vám odpoví ale ona je v argentýně a je hnusná blondýna a vy všichni jste fakt hrozný že čekáte až odpoví začněte něco dělat lidi ne jenom sedět a válet se u počítače běžte třeba vyvenčit psa nakrmit rybičky uklidit si pokoj pozvat k sobě přátele a bavit se a ne tady jenom se tak válet okamžitě se zvedněte a poslechněte co říkám já jsem totikrálovna zeměkoule a vy jste p
    *12* rasaa *12* *12* ta
    • Tini není v Argentíne momentálne je v Los Angeles kvôli filmu Tini el grand gabio de Violetta a čo tu vlastne robíš??? Je to stránka pre fanúšikov a je to naša vec či budeme pri PC alebo krmiť ryby a nemyslím si že každá z nás sedí len tu a nerobí niečo iné
    • co jsi myslíš ? Tini o proti tobě hodně věcí dokázala... hlavně není na blond :D ok jsou totálně tupí že si myslí že jim odpoví , když je to CZ stránka . Hele ty o ní nic nevíš tak o ní takhle nemluv. Jo a nauč se psát:D nwm co znamená totikrálovná :D a Argentíně :D proboha kolik ti je ty malé děcko , dit ani neumíš psát . Violetta je nádherný seriál o hudbě a přátelství atd .. tento seriál má aspon děj , za to třeba Jessie je takový nedějný seriál o ničem ... NEMYSLÍM SI že by jsi byla královna zeměkoule :D dostala jsem výbuch smíchu , nikdo totiž není královna zeměkoule :D
  • Ahoj Vio/Tini nádherne spievaš si krásne a nadaané dievča mám ťa strašne rada strašne si sa preslávila seriáom Violetta aj ja by som chcela ísť v tvojich stopách :* si môj veľký idol pochybujem že to budeš čítať ale aj tak aj pre všetkých *14* milujem tvoj seriál a aj teba Tini :* *14* *4*
  • ahoj vio jsi nejlepsi a hezki spivas jsi proste nej
  • Vio aky je tvoj i maiel
  • Ahoj Vio prosím jaký je tvůj E-MAIL?
  • Ale stretli bi sme sa teda v sobotu 5.3 o14 .29 na Novomeskeho 5 .Cau Vio ale nezabudni priviest Fran a Camilu! Tak cau Vio mam ta rada
  • Dakujem vio zeto citas mam ta strasne rada.
  • Mohli bi sme sa stretnut na Novomeskeho 5 ano alebo nie.Chcem ta vidiet a aby si mi dala autogram.Ano Vio prosim prosim prosim prosim ta ... Da sa na teba spolahnut vsak ano?Dufam ze ma nesklames a prived Fran a Camilu!
  • Ahoj Vio mas super seriali .Chcem bit ty .Vies preco,lebo leon je pekny chlapec .Mas sa ze mas take super kamosky Fran ,Camil, ale aj Diega a Tomasa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit