Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • videl uz nekdo 1 dil 3 rady
    • Zendaya123
      http://www.youtube.com/watch?v=3iprM6_5004 Ja som ho hneď videla v tú hodinu čo to pridali na youtube a je to úžasný diel *1* *1* *1* *2* *2*
    • Ja som ho videla! :-D ma len zhruba pol hodinu
  • Já Violettu prostěě zbožnuji jako Mechy ve Violettě dostala krásnou roli na kní prostě patří a nikdo ji nenahradí no nemam pravdu???
  • Natali vieš čo daj každému pokoj a nebudeš každému hovoriť čo majú robiť a mňe je jedno či mi dajú hlas alebo nie a daj každému pokoj
  • Violetta je nej víc
  • Fantomas jade sa nepiše shade nauč sa pisat
  • Martina Stoessel Hola, soy su fan de la República Checa y yo estaría encantado si usted condujo a Brno (todos agradó por ella) también le encanta la música es mi vida y cantar una canción bonita (de acuerdo con las personas que me escuchan). 'Re muy bella y talentosa y maravilla me pregunto si vas con Jorge. Por favor escriba *1* *1* *1* *3* *3* *3*
    • A to si napsala co?! Jestli umis psat spanelsky preloz to :-)
  • Martina je super obdivuju ji akorat (podle mě) je ten scénář trochu moc problemoví kdozvas ma slavnou matku ktera umřela a otec nechce o matce mluvit,a Shade a Mattias ma otce zločince a Mattias je taky zločinec takže jinak je ten serial super
  • Mam rada strasne martinu stoessel krasne spieva a tancuje je velmi pekna baba ja chcem aj tvoje tricko ale neni moja velkost aj navlecky si chcem obiednat mam ta moc rada
  • Martina je velmi pekna baba mam ju velmi rada bola som na dovolenke taliansku a dala som si visit tvije meno na papier chcela som aj tvoje tricko ale nemaju moju velkost a napis mi martina stoessel ze kedy mas dalsi koncert pridem nan mam ta moc rada ahoj
  • Martinka napis mi kedy mas koncert ja sa volam. Nikola balekova mam ta rada mam aj tvoj album

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit