Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čožee? Toto a modelka? To kde sme už?XD xD toto už neni dobré xD
    • Jeej ahoj dvojča :D
  • Každý ďeň pred tým ako začne tá p*čovina sa modlím aby vypli elektriku. Ešte sa dalo prekusnúť, keď na americkej detskej stanici dávali maďarské reklamy, ale keď na takomto programe začnú dávať argentínsku telenovelu tak to už kde sme do riti? Chudák Walt Disney sa musí v hrobe obracať -.- O.o
    • Zlatičko .... Precti si 7komentar od hora a prosimte pocitej i ty svoje nejsem si moc jista jestli to zvladnes tak sem ti to radsi napsala:**** pekny den puso bye
      • Ďalšia múdra -_- tebe nehovorí nič sloboda slova? *2*
        • -,-
    • Súhlas bro *1* :DDD
  • ViolettaMartina
    Violetta je nejlepsiiii miluju ji *14* *14* *14* *14*
  • *prostě
  • TAKŽE KOLIKRÁT TO SEM MA NEKDO PSAT!!!!!! :/
    Do p*** kdyz se vam violetta (martina) nelibi Tak to sem procte nepiste mi o to nestojime... A KDYZ SE VAM TAK STRASNE NELIBI TAK PREČO VÓBEC CHODITE NA JEJI STRANKU? :O TAKY LOGIKA JAK POJĎ NA ME Z BOKU!!!!!!!!!! :)
    • BULDOG
      Konečně to někdo už napsal Natali:) Natali nemáš FaceBook
      • No jako ja uz to nevydrzela:)))
        No ja ho mela ale byla sem tam moc moc moc dlouho a potom sem nic nestihala a ja fakt toho mam hodne kazdy den treninky atd...:( takze uz ho nemam je to zlo:DDD
        • BULDOG
          Škoda..já se vůbe něják moc nedívám na osobnosti ale na ty komenty.. :) :D
          • Ja vim rada bych si s tebou psala :////
            :DDD
            • BULDOG
              Já taky,si fajn nemáš skype nebo viber :) ?
              • Reakce na příspěvek:

Viber mam:D a skype taky jenze sem si jaksi rozbila tablet a ten je jeste v opravne takze ted zatim skype nemam:(
  • Krasna violetta:-*
    • BULDOG
      to teda jo
  • BULDOG
    Tini je na 2.místě super zaslouží si to...chci se Vás zeptat Má někdo FB přidáte si mě jmenuji se Anna Barbora nguyen ale nepište mi já nebudu odpovídat nemám čas pojedu na dovolenou do chorvatska :)
    • Hej ale na 1miste asi nebude miley cyrus ma 2 vic tech cisel nez martina:///
  • ...teda myslela som tú bláznivu Violettu *15*
  • A veru smrdí a poriadne! A prdí tak, že sa už všetci, čo s ňou bývali odsťahovali.
    A nepíše sa zabyjem, ale zabijem. ...pravopis, vieeeeš? *12*
  • Sofii1
    Super! Tini je 2. mieste! Už ju tam len udržať *14* *4* Son moc rada

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit