Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehádej té se
  • BULDOG
    natali chceš umět nějaké pravopisní znaky :) ♥ ☻ ☺ ♠ ♣ ♦ ○ ◘ • ↔ ∟ ↑ ↓ → ↨ █ ♪ ↨ ¶ { ╚
    • Treba a dekuju moc,ze se me zastavas :)))
  • Ty buldogu spamatujse se si Boba a zadní koncert se nekoná blbko
    • BULDOG
      už byl krraaavoo už dávnoo byl v kinech tak drž huubbu jasný
  • BULDOG
    Koncer violetta zadarmo bez kina

zkouknito.cz violetta koncert
    • To uz tam je dlouho
      • Ahoj...jo je to tam už dlouho ale nemusíš krytizovat natali už si napsala více komentu než já a to už jsem na osobnostech rok:( mám tam inkognito protože jsem zapoměla moje heslo !!! kdyby se nekdo ptal
        • Tak sorry ja uz sem tu asi 2 roky a pisu jak se mi chce:* a je to moje vec;)
          a ja sem Buldoga nekrytizovala ja to jen napsala tak sorry kdyz ti to tak vadi a Buldog mi prijde ze je docela mila:D
          • BULDOG
            Jo docela milá a sprosta (já) natali je fajn člověk tak ji nech
          • BULDOG
            violetto52 nech natali bejt je to její věc tak se vzpamatuj natali vede
  • Já bidlim v argemtime a umím česky haha
    • Zlaticko mas horsi pravopis nez ja a to je to rict;)
    • BULDOG
      No určitě a děláš si z nás debi** nikdo ti nevěři nedělej ze sebe hlupáka asi seš na mozku něják porouchaná *16* *16* *16* a nauč se psát holčičko!! argemtime no když bydlíš v argentíně tak se nauč psát slovo argentina PS: a já umím 6 jazyky haha anglicky,slovensky,srbsky,albánsky,italsky,portugalsky, *16*
  • Vis co natali Tataři zpamatuj se jomi na tebe nemáme naladu
  • já tě mám moc ráda jako herečku a k Jorovi se MOC HODÍŠ
  • Natali kolik ti je roku
    • Moc:*
  • Dedo natali never já ti ji vifotim a ukazuje ze si blbka
    • BULDOG
      No,vyfot čekáme už s natali 6 dnů než se s ní vyfotíš lhářko a ona sestru nemám chudinko asi si spadla na hlavu
    • No jo vyfot mi ji s tebou;)
  • Violleta je moje sestra fakt
    • BULDOG
      No určitě jo jasně je to tvoje sestra a já jsem její máma ↓
      Já ti nevěřím,a nikdo jiný ti nevěří víš kolik lidí tu už psalo že je to její sestra a ona navíc nema sestru slyšela jsem že jenom bratra ale o nějaké sestře jsem ještě nikdy fakt neslyšela...▓no jo no lidi co si vymíšlí nesnáším...☺☻No tak se s ní vyfot a dej si to na tapetu mám violettu ráda
      jestli si její sestra tak mi napiš jaký sport hraje nejraději...
    • Jo a ja jeji deda:*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit