-
Martina je vážně hezká,ale podlě mě byla lepší v 1. řadě Violetty,než ve 2..Ale jinak ji mám ráda,působí mile,jednou bych se s ní i s celým štábem seriálu Violetty chtěla setkat.Ve Violettě nejvíc fandím Violettě a Angie,ale mám ráda skoro všechny herečky z Violetty.
-
si můj vzor violetto(marino stoessel) miluju tě pořád se koukám na tvoje písničky už se učím aji španělsky, protože věřím , že tě někdy uvidím miluji tě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nikdo tě nemůže milovat víc než já ty jsi jen moje martinka. ptala jsem se mámy a může se obarvit jako ty jsem totiž blondýna budu si kupovat tvoji knihu nové číslo časopisu už mám už jen stejné oblečení prostě to bes tebe nemůžu ty jsi pro mě celé srdce
-
Proč tam je nějaký Pedro a chybí tam Jorge ????!!!! *16*
-
-
Protože většina z nás,si myslí že s jorgem nechodí no tak nechodí ale chodila s ním ona ted nechodí s nikím asi :|
-
-
Jo souhlasím s tím že nechodí s nikým *3*
-
-
-
Ahojky, udělám tu reklamu na jeden vážně dobrý blog o Violettě.Jmenuje se:the-suite-life-blog.blog.cz.Navíc tam můžete hlasovat o nejlepší písničku z 1.řady Violetty.Blogger je fakt dobrý a zaslouží si větší návštěvnost.Tak zvesela a navštěvujte!!!;););)
-
-
Promin,ae nemáš na tu adresu žádný blok :-/
-
-
Upsík, ten blog je takhle:the-suite-life-cc.blog.cz
Už by to mělo být dobře:)...Můj nejoblíbenější blog a já spletu adresu!!!
-
-
-
Ahoj,my jsme to ale měli horší,my jsme spaly ve škole:-)Spaly jsme tam,Filip,Já,Nela,Matěj,Sofinka,Leona Byla to prdel!Vzali jsme si spácáky a já jsem měla nej nápad,spojila jsem 3 lavice,dala jsem si tam polštář,a spala jsem :D ostatní na zemi xD
Ze zachoda se ozívaly divné hlasy,a já se tam šla kouknout,protože nevěřím na duchy a na Samaru Morgan,a bylo otevřené okno :D byly jsme celou noc na tabletě a poštěli jsme si tam teda věci že bys te nechtěli vědet jaké xD.
ZNAKY-
♥ █ ╚ ♪ { ↑ ↓ → ← ∟ ↔ ∟ ˘ » ☻ $ % •
kdo chcete naký umět napište:☻ -
Ale violettoleon tebe se neco stalo .:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-(
:-) :-) :-) :-) :-) -
-
JO pohádaly jsme se s nej kámoškou ale už je to dobý!!! *3*
-
-
Violetta je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Violetta je skvělá žejo *14*
-
-
nene hvězdou je LUDMILA! *16*
-
-
Já nesnášim Violettu jak ji mužete mít rádi promě je hvězdou LUDMILA! *11*
-
-
No,je pravda,že Ludmila je úžasná,ale já to beru tak,že Violetta je fakt úspěšnej seriál a už od samého začátku se od něj hodně očekávalo,proto tam vybrali ty nejkrásnější mladé herečky nejen v Argentině,ale i v Itálii.Je jasný,že někomu se prostě Vilu nelíbí,ale tak to prostě chodí,někdo jiný zase nemusí mít rád Ludmilu...
-
-
Ahoj má ráda Violettu ale škoda že nechodí s Leonem to bych chtěla . Jenže je to jejich rozhodnutí. Krásně zpívá teď ji poslouchám. *1* *2*