-
To nevidíte že Martina Stossel je blbá blondýna *16* *16* *16* *16*
-
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*.ty nejsi onic moc lepší chováš se jako *12* *16* *16* *16* *16* *16*.
-
-
Já jo.....?
MARTINKO! bez urazky ale ty vsechno musis komentovat že? *10* *16* -
-
Hrele BULDOG, sorry ale ty taky komentujreš všechno, já taky, ale přiznám se a nevadí mi to víš???tak tahni(bez urážky)
-
-
Já sem si dělala srandu až tak moc zla nejsem jenom sem chtěla zkusit aby me nekdo urazil víš...? *3*
jinak všwchny co sem urazila moc se vam omlouvam musela sem neco zkusit pardon! *4* -
-
OK, taky se moc omlouvám:)já jsem tak trochucholerik takže mě hodně věcí rychle naštve:).A pokus to byl fakt dobrej.:)
-
-
-
-
-
A kde si to vzala že je blondýna Ludmila je blondýna ae violetta ne zajdi si k očnímu *10*
-
A víš že je bruneta a né blondýna
-
-
Miluuuuuujuuuuuuu serial violeta a je my lito že to skončíloo uplně sem brečelaa :((((
-
-
Víš že bude pokračovat ?? *3*
-
-
prepačte. ale ked ja takmilujem violettu a aj milujem hudbu.
-
Martinaaaaaaaaaaaa je uzasna
*14* *15* *5* -
mejores person martina studio 21 sa nebude volať on beat ale ich pesnička le bo také studio ne egsistuje 1 toje piesen 2 nebude iné studio a 3 také ne egsistuje
čo si padlá na hlavu ale je to dobrá pesnička -
-
So keres sami :-) :-) :-) :-) :-)
-
-
mejores person martina studio 21 sa nebude voleť on beat ale ich pesnička le bo také studio ne egsistuje 1 toje piesen 2 nebude iné studio a 3 také ne egsistuje
čo si padlá na hlavu ale je to dobrá pesnička -
To je nějáká druhá Hannah Montana, nebo co????????? *7* *7*
-
-
se jenom ptám, no???? -_- *6* *7*
-
-
Ahoj! vím že mi nerozumí ale jsi strašně pěkná a talentovaná a myslím že hudba je určitě tvůj život v seriálu Violetta. I v reálném životě. no co dodat měj se pořád hezky. A hezký celý tvůj život. *14* *3* *14* *3* *4* *2* *15* *1*
-
Závěrečný díl byl prostě ÚŽASNÝ nemám slov hned jsem si musela stáhnout tu písničku se mejor. *1* *15* *15* *14* *4* *3*
-
jak ludmila.