Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tam třeba bylo v klučičí šatně jak se připravujou, nebo mela zrovna Camilla narozeniny tak Ludmila a León udělaly dort, nebo byli v pizzerii a Federico a Violetta se učily v kuchyni jak se děla pizza a házeli tam stim těstem jak blázni. Taky jak zkoušely v šatně Ludmila a Federico tančily a ruzne rozhovory s Choreografkou atd. BYLO TO PROSTĚ SUPEEER
    • ViolettaLeon
      Fakt dík za to že jsi respektovala můj komentář!! *13*
      • Tak proc sis to cetla
        • ViolettaLeon
          Tak když nevím o čem to je, tak si to asi přečtu né???!!!
          • Tak si přečteš jednu větu a asi pochopíš o cem to je a dal si to už nečtu ne??
  • holky ty ktré jste byly na koncertě řeknete mi prosím co se dělo v tom zákulisí
    • ViolettaLeon
      Néééééé neříkejte jaké to bylo já tam ještě nebyla a nechci to vědět do předu!!!§
      PS. Díky všem, kteří to budou respektovat
  • MeEncanta
    Aááááá, dnes vo Violette! Ramallo vie že Angie je sestra Maríe...Som zvedaváá, zrejme sa to začne už meniť keď to vie viac ľudí a čo sa stane medzie Angie a Germánom a este aj medzi Violettou a Leonom, Francescou a Tomásom. No som zvedavá *1* *1* *1*
  • Hele chci se zeptat:ona přece není vdaná,nebo jo????
    • ViolettaLeon
      Né není nějaká holka to spletla a čeká na schválení!!! Ale už teda čeká pěkně dlouho!!!
  • ViolettaLeon
    Tohle bude tak jako na osobnostech Seleny Gomez! Ona tam jedna holka nadávala a potom z ní vylezlo že na Selenu Gomez prostě žárlí tak ta Viki žárlí na Tini!!!!
  • 1.Nemají vkus a neumí si najít dobrého zpěváka/zpěvačku
    • ViolettaTini
      Kdo ?????? Ti co nemají rádi zpěváky z Violetty ???
  • Zeje violetta nejlepší joooooooooo!!!!!
    Je
  • Martina stoessel je nejlepší zpěvačka,tanecnice,herecka a modelka.Joooooooooomartinooooooooooooooo!!!!!! *4* *14* *3*
  • prosim len tak sa chcem opytat ze kolko mate rokov? je tu aj niekto starsi ako napr. 13 rokov? napiste mi pls a ak je to cudna otazka tak pardon
    • mě je jenom 17
    • Mě bude 18.5. už 13 *15*
    • ViolettaLeon
      12
  • Hej já to nechápu ona s jorgem Blancem ve vztahu a je manželka s nakym Lanzamin nebo co ? jak to je O.O *16* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit