-
Jo dala sem jí 25 hlasů z moji rodiny ale nwm ma ji rada a chci aby byla na 1.místě kdo semnou souhlasi like kdo ne like *3* PS: jak si tam můzu dat tu fotku prosiiim
-
Jóóó u nás Violetta v kině bude až 31.5. ale stejně dobrý že tady vůbec bude!!!! Kdy bude u Vás???
-
-
Ja neviem ci na Slovensku bude...preto sa chcem spytat: Bude film Violetta na slovensku? Bude ten film niekde blyzko pri zapadnom slovensku v cesku?
-
-
Tak pokud bydlíš blízko hranic s českem tak určitě bude !! já nebydlím zrovna moc velkým městě a bude to tu!!!!
-
-
Jo byvam pri Bratislave ale vsetky vysielania v kine som nasla az asi 110 kilometrov od nas...neviete ci je aj blizsie?
-
-
-
-
Prosím nedovoľte aby Tini ešte niekto predbehol na rebríčku a pomôžte mi zohnať jej viac hlasov! *4*
-
Aááá rychlo fanúšikovia a fanynky Martiny Stoessel! Už je zase na 4. mieste...Majk Spirit ju predbehol, prosííím pomozte jej s hlasmy!
-
Jžš vždyt jeto jenom stranka a naka h olka co to uděláá sem ka napsala že je manželka juana ale nemusí to byt pravda nikdo nevíí skym je :DD !!!!!!!!!!!!
-
-
Ahoj, ta "holka" je moje sestra. Jelikož nám blbne počítač, tak tam OMYLEM dala ze jsou manželé. Chybu ale napravila a čeká na schválení!
-
-
OMG jak může být manželka nějakýho cápka když je z Georgem a ani nemá 18 :D
-
martino mam tvuj denik se serialu violetta mi s holkama se naten serial divali a je moc dobry jen nechapu jednu věc skym doopravdy codiš.a prosim odepiš děkuji *14* *14*
-
-
Nechci ti kazit radost ale ona mluví španělsky tak si to asi nepřečte a neodepíše!!
-
-
hele když je martina manželkou juaniho tak co sice mě se juani vůbec nelíbí a vím že asi každý by chtěl aby byla jednou manželkou jorgeho ale vybrala si takhle tak co jí do toho budeme kecat.možná to je blbost já si myslím že je ale kdyby byli tak toho necháme ne? *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *12*
-
martino si moc dobra a miluju tvoji osobnosti.mam rada tvoji muziku moc,moc amoc. *14* *14*
-
Milujem Martinu Stoessel a prajem jej vsetko dobre a nech ide za svojimi snamy. No najviac z celeho srdca dufam ze nebude nasledovatelkou Miley Cyrus, ona hrala Hannu Montannu a teraz sa snazi co najviac zmenit a byt ina a co ak sa teraz Tini hra Violettu a co ked bude chciet sa tiez uplne zmenit, no moc dufam a viem ze ona je ina a ma dost rozumu a nebude robit hluposti