Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martina vimáte ráno či noc???????? teraz moja kamarátka kikuška ta tieš má rada ak to je ona tak si pozri čo ti napísala ak si to nevidela ak áno tak prepáč za to že sa ti starám do tvo veci tak prepáčiš??? prosím *3* *14* *4* *5*
  • kaka ledecká si to ti ??????????????????????????????????????????????????? *4* *4* *14* *8* podarilo sa ti to?????????????????????????????
    • kika ak si to ti tak mi napíš a pre martinu mám ta naozaj rada aj v olettu dobrú noc aj debe kika ak už nespíš ak nie tak mi odpíš áno.
      ????????????????????????????????????????????
  • Martina chcela by som ta vidiet naživo *14* *3* *4* *14* *4* *3* *3*
  • Tiny mám ťa veľmi rada páči sa mi ako spievaš a ako vypadáš aj ako Violetta aj ako Martina *14* *14* *14* *14*
  • Martina es que usted? *3*
  • martina naozaj to ti píšeš?????????????????????????????????????????????????????? ak nie tak dačo napiš lebo si mi nič nenepísala *9* *8* *7*
  • Martina všetci mi hovoria že si sprostá ale ja si to nemisľim lebo ja ta mám rada pozerám ta od mojich 6 rokov mám 12 rokov dozvedela som sa že máš 18 rokov
    veľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľmi veľmi by som ta chcela vidieť na živo a sama prooooooooooooooooooooooooosi veľmi natočiš aj 4.čast Violetta.
  • martina videla si čo ti povedala lili????????????????? *8*
  • ninka budeme sa kamaráti ??????????????? ak áno tak mi odpíš.
  • Tina si moja oblubena spevačka mam ta velma lubimta a ak tak mi odpiš zatial ahoj *4* *3* Teri

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit