-
Martino všetci mi hovoria že si blba. Ale ja ich neposlucham. Lebo viem že ako ťa mam velmi rada. Aj keď skonči Violetta už naozaj. Aj ked už o tebe nebudu hovorit pisat a tak dalej. Tak si oametaj že ťeba a ne herci Violetty. Tak si zapametaj že budete mojom srdci navždy. Mam ta rada a je mi jedno že čo budu o tebe hovorit ja viem že si myla. Ahoj
-
Super...Violetto jsi super moc mě fascinuješ!!moc hezký spěv všichni jsou super(Mercedes taky)všichni:-) ★chi jednou na tvůj konzert dokud mě furt bavíš!!!!!!
-
-
Velice moc se omlouvám za tu chybku (konzert ale koncert)děkuji
-
-
tini je super ale smůla že koncert violetty skončil
-
mam te boc raaada violette jsi uzasna ti si chodila
z thomasem pak leonem pak diegem ale fur si leonem je hodne hodni chvaletibni jorge galco ati si martina stoseel posilam
vam pusu vsem co hraji violetu
ahojki maartina adamovaa *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *3* *3* -
violetta dufam desde vas jaque mateb concierto a eslovaquia *4*
-
cau jak sa mas
-
ahoj tini jmenuji se stejně jako ti i prezdivku mam stejnou sii božska stejně jako lodovica camallo *14* ve violettě sii fajn ale¨¨ k diegovi se nehodiš hodiš se k jorgemu blancovi a lodovica camello k diegovi dominguez love tini si nej nej rada bich kdibi bila violetta 4, y 5 i 6 aš do nekonečná !!
-
tini udelej prosim violettu 4 mam te rad *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *1* *1* *1* *1* prossssssssssssssssssssssssim prosim
-
jorge blanco dobře zpívá voy por ti
-
Vy ste všedci sprostí
-
-
ty si asi jedina *3* *4*
-
asi si ty. neohovaraj a mysli si co chces *15* *1* *10*
-
NAJ PRV SA POZRI NA SEBA ATA OHIJOVAR LUDIti si sprosta ha ha je to ha mne je to jedno co si mislis mmm *16* *15*
-
-
pRESNE TAK TERI A TI LILI AKOZE KRASKA SVETA SA POZRI NA SEBA A LUDIA SA SUDIA PODLA SRDCA AK SI TO MYSLIS ZE VIOLEETA JE sprosta
mysli si to ale nepis to tu tu sa pisu pekne veci o violette
*15* *1* violeta je top
-
-
Sprostí jak to myslíš?
-
hola lili kráska světa no my sí que is
QQUQ gracias
-