Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za to že si slovensku možes byť herečkou *3*
  • Lidi, Tini a Jorge spolu nechodili. Jen v seriálu jako Vio a León. Tini chodila s Juanem ale už se rozešli ale jsou z nich stále přátelé. Takže je Tini sama. A nikdy s nikým dítě neměla. Jen Stephie a Jorge měli dítě.
    • oni nemali spolu dieta je to ich krstny syn alebo dcera *3*
  • Ňikto ti to ňeuveri že si bola v Argentine
    • CO nosi na sobě
  • Ti maš štiastie. Moja rodina hovori že mam talent abi som bola herečkov. Ale oni ma nepotporuji vraj ked som z Slovenska tak ňemožem bit hereckov
    • Jako proč bys nemohla? Vždyť i některé slovenské herečky jsou na Slovensku i v Česku úspěšné!
  • Tomas ked sa ti nepaci tak to sem nepus pis to na mechinych osobnosti lebo sa gi paci
  • Tíni s ním nechodí ono je to na YouTube jako Vio s Leonem
  • No jasně. A oni spolu nechodí pochopte to už!
  • Holky nehádejte se ja sem tento rok byla v argentine a Martina chodí s Juanem a s Jorgem jsou dobrý kamarádi ja sem s ní i mluvila umím španělsky *16*
  • Tak to jsi vyděla asi něco jiného než já . Já jsem viděla jak jsou spolu a na konzertě to nebylo byli spolu venku a ze seriálu to taky nebylo to bych poznala. A když se líbají v posteli tak to rozhodně ze seriálu ani z konzertu není.
    • Jaoko fakt? Proč by na youtube dávali, jak se líbají v posteli?!?
      • Někdo to vyfotil a dal to tam .
        Si najdi na youtube- A jortini story.
        • To je jasnej photoshop!!!
  • Jsi trapná a Ludmi (Mechi) je o 100% hezčí.. *16* *16* *16* *16* *16* *1* *1* *5* *6* *6* *6* *6*
    • nemas pravdu si hloupi tini je o stokrat hesči nž ty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit