-
za to že si slovensku možes byť herečkou *3*
-
Lidi, Tini a Jorge spolu nechodili. Jen v seriálu jako Vio a León. Tini chodila s Juanem ale už se rozešli ale jsou z nich stále přátelé. Takže je Tini sama. A nikdy s nikým dítě neměla. Jen Stephie a Jorge měli dítě.
-
-
oni nemali spolu dieta je to ich krstny syn alebo dcera *3*
-
-
Ňikto ti to ňeuveri že si bola v Argentine
-
-
CO nosi na sobě
-
-
Ti maš štiastie. Moja rodina hovori že mam talent abi som bola herečkov. Ale oni ma nepotporuji vraj ked som z Slovenska tak ňemožem bit hereckov
-
-
Jako proč bys nemohla? Vždyť i některé slovenské herečky jsou na Slovensku i v Česku úspěšné!
-
-
Tomas ked sa ti nepaci tak to sem nepus pis to na mechinych osobnosti lebo sa gi paci
-
Tíni s ním nechodí ono je to na YouTube jako Vio s Leonem
-
No jasně. A oni spolu nechodí pochopte to už!
-
Holky nehádejte se ja sem tento rok byla v argentine a Martina chodí s Juanem a s Jorgem jsou dobrý kamarádi ja sem s ní i mluvila umím španělsky *16*
-
Tak to jsi vyděla asi něco jiného než já . Já jsem viděla jak jsou spolu a na konzertě to nebylo byli spolu venku a ze seriálu to taky nebylo to bych poznala. A když se líbají v posteli tak to rozhodně ze seriálu ani z konzertu není.
-
-
Jaoko fakt? Proč by na youtube dávali, jak se líbají v posteli?!?
-
-
Někdo to vyfotil a dal to tam .
Si najdi na youtube- A jortini story. -
-
To je jasnej photoshop!!!
-
-
-
-
Jsi trapná a Ludmi (Mechi) je o 100% hezčí.. *16* *16* *16* *16* *16* *1* *1* *5* *6* *6* *6* *6*
-
-
nemas pravdu si hloupi tini je o stokrat hesči nž ty
-