Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja súhlasím z Dominika y Klaudia *3* *3* *3* má pravdu ved už muselo medzi nimi niečo vzniknúť a tie ich pohľady
  • Ja s Klaudiou si mislime že Leon a Violetta k sebe patria prosťe tym chceme povedať že su k sebe stvoreny a dokazuju aj to nakoncertach ked si furt na konci daju pusu *14*
  • musim vas sklamat a velmi tu ste vy kazdy blazon okrem pani dadinkovej *15* *1* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • ked si dali pusu pracovne tak aj tak by nieco vzniklo lebo bosky maju na kazdich koncertoch
  • Ella es mejor y muy bien jugado Violetta Nanu simplemente no tienen palabras o sólo una palabra para que no no tiene tan perfecto *14*
  • a teba co dotoho ved ani nevies po slovensky a nevies ake mame chyby tak sa tu nehadaj lebo nikoho otial nepoznas tak co teraz chces mi povedz
  • Alenka ty budes rozkazovat tak ty chot niekam inam aha ty si kralovna daj pokoj neverte robte si co chcete anechcem sa hadat
    • Ty dej pokoj! Já nerozkazuju! Já jenom říkám, že vaše kecy tu nikoho nezajímají! A proč bych měla jinam chodit já? Jestli se mnou máš problém, tak odejdi sama, protože tohle je svobodná země a ty mi nebudeš říkat, co mám dělat!
  • Ahoj kdo bydlí kousek u Polska tak může jet na koncert Violetty do Krakowa. *4* *3*
  • Ježiši můžete si tu přestat psát? Všem je to ukradený, tak si to pište někde jinde! Aspoň, kdybyste uměli gramatiku! Vy negramoti!
  • el más hermoso en el mundo, ustedes saben lo que yo daré por ella que yo la vi todo mi corazón desde el najlebsia y todo el mundo le gusta y najvedsia Copier es fiorella como una victoria del amor Leonetta lo caute

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit