Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tini urcite neni genius ked na violetta kuncerte povedala ze nevie najst bundu ked ju ma na sebe
    • No boze tak ju nevidela jžš to sa stalo aj mne ze som nieco hladala a mala som to pritom na sebe a to sa moze stat aj tebe tak tu netrep kraviny ze neni genius
  • Ona je genius nie skareda ako hovori barbie horor podla mna je pekna a genius
  • :(proč ji tady všichni chodí pošpinit jo a PS:má někdo star stable zahrála bych si s někým:):)
  • Tini je nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej zpěvačka!!!!!!!!!! Nej nej! *14*
  • lol
  • Mám ji ráda a je to skvělá zpěvačka a herečka . Nevím co si myslíte já si myslím , že je skvělá a boží. *3* *14*
  • vanesa nopa so nakampoves tut te hadalinen vas o maskura
    preklad vanesa nemusis sa hadat nemusis sa hadat kvoly blbosti
    pa ada hi mo nazor
    preklad a toto je moj nazor
  • A moj nazor je taky ze ti si debil/ka. A nevies ktore herecky su pekne aktore dievca alebo chlapec je pekny ty si u skaredcou aj ked ta nepoznam a mam stastie ze ta ani poznat ani raz ta neuvydim lebo nechcem a ty si z ceska a ja zo slovenska.... ty blazon a toto bol moj nazor.
  • Horor-barbie nebude sa stebou hadat je to tvoj nazor je ju mam rada ty nie ale ja stebou nesuhlasim a myslim ze nikdo"
  • WTF? vzdyt si zahrala jenom v jednom filmu, nechapu jak muze byt modelka kdyz ma usmev jak kdyby se poblinkal pes, vim nebudu nic rikat protoze kdybych dokazala to co ona tak jsem slavna ale,,,,, nehapu jak takovej clovek muze bejt slavnej!!!!!je proste oskliva,nema talent ve zpevu,neumi tancit jedini co dela je ze hejbe rukama nebo ma roztahli nohy jak kdyby ji nekdo jebal!!!!,....... Muj nazor!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *12* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit