Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aj ja súhlasím z Vanesou že si pekná a ahoj no teda dobré ráno dadinka,dadulín,daniela
  • Videla som to video z monsterkami a máš fakt veľa videii
  • Nemohli sme ty hneď od písať lebo sme teraz došli z kostola. Ja tam nechcem chodiť lebo musíme vstať skoro ráno.:-) :-) :-) :-) :-)
  • Dadinka a už máš to video?
  • dneska udělám daší video tak se pak můžež podívat na youtube na daniela šlimarova si moje druhá nej kámoška *3*
  • děkuji a já si skipe pořídím ok jo a ještě něco o mně já mám dva bratri toma a martina a hodně sester popravdě sem se mněla menovat denisa2 po mé sestře denisce a ted sem danielka jo a mám modré oči jak už jistě víš sem i slovenka i češka táta je slovák a já sem po tátovi *1*
  • A namiesto facebooku mám skype keď si ho stiahneš môžme si volat
  • Dadinka aj ja som videla tvôj kanál si veľmi pekná a napíšem ty niečo o sebe. Chodím do 3.B mám dve sestri jedna chodí na túto stránku je to sami a druhá je naj staršia narodila som sa 2.2. 2006 vtedy keď sami lebo sme dvojíčky mám hnedé vlasy a zeleno hnedé oči som vysoká 131cm. Moje naj oblúbenejšie jedlo sú hranolky zo syrom. Moje naj obľúbenejšie zviera je zajac kačka a aj pes. Mám 9 rokov. A máš skype
  • Tak už vážne idem spať
  • Však aj ty by si mala chodit do kostola si 3 nie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit