Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty si blond
  • Moja oblúbená farba je ružová
  • mě doma říkají dandulín obecní fakt vtipné že má taky 9 let a narodila jsem se 9.5.2005 sem starší ale co se dá dělat že jo za znamení sem býk aty- no a pocházím s olomouce chodím do školy tř spojenců 8 mám učitelku a moje nej barrva je fialová a oblíbené jídlo je kuřecí nugetky s megdonaldu oblíbené zvířátko je kočička a je bff jsi ty sami napiš my prosím taky něco jako já tvoje bff dadinka ps moje opravdové méno je daniela mám i svůj jůtube kanál jestli mě chceš vidět tak se koukni na youtube daniela šlimarova ahoj *3* *1* *2* *15*
  • já taky z vanessou do 3 b *2*
  • Děkuju sami
  • Laurinka má pravdu
  • Dadinka ty máš akú prezívku?Mne náš strýko hovorí miminka a tebe mama alebo otec alebo strýko? Lebo keď chceme byť kamarátky ta ja otebe musím vedieť a ty niečo o mne!Tak mám 9 rokov narodila som sa 2.2.2006 náš strýko sa volá Boris Rigó naša babka Veronika Rigoová náš dedo Jozef Rigó náš otec Vladimír Sárközi naša mama Anita Sárkôziövá naša staršia sestra tiež Anita Sárköziövá
  • violetta je podle mě ta nejlepší zpěvačka
  • 'Ty vole naša staršia sestra je hlúpa a chorá a teraz pozerá maju naj naj oblúbenejšiu vec televízor to je fakt pre mňa a Vanesu zlá správa a ja sa zblázním tu už. Kedy hrala Violetta tak by som sa zbláznila lebo by som ju nemohla kukať!!!!!!'
  • Nuda ja sa nudím nemám čo robiť tak som prišla na stránku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit