Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam rad martina som tvôja fanoška......mas pekne chlas

*14* *14* *14* *14* *4* *14*
  • Vio si naj lepši mam ta srašne rad te amo tinu *14* *14* *14* *14* si naj
  • Ste choré. Po prvé Tini je španielka. Po druhé nevie po česky. A po tretie na túto stránku nechodí lebo po nej nevie. Uvedomte sa...
  • Jak se jmenuke tvuj kluk tini
  • Chci byt tebou
  • Ahoj violetta mám tá moc rada
  • Tini není v Argentíne momentálne je v Los Angeles kvôli filmu Tini el grand gabio de Violetta a čo tu vlastne robíš??? Je to stránka pre fanúšikov a je to naša vec či budeme pri PC alebo krmiť ryby a nemyslím si že každá z nás sedí len tu a nerobí niečo iné
  • No to ti tak budeme věřit
  • co jsi myslíš ? Tini o proti tobě hodně věcí dokázala... hlavně není na blond :D ok jsou totálně tupí že si myslí že jim odpoví , když je to CZ stránka . Hele ty o ní nic nevíš tak o ní takhle nemluv. Jo a nauč se psát:D nwm co znamená totikrálovná :D a Argentíně :D proboha kolik ti je ty malé děcko , dit ani neumíš psát . Violetta je nádherný seriál o hudbě a přátelství atd .. tento seriál má aspon děj , za to třeba Jessie je takový nedějný seriál o ničem ... NEMYSLÍM SI že by jsi byla královna zeměkoule :D dostala jsem výbuch smíchu , nikdo totiž není královna zeměkoule :D
  • prosím tě , toto je stránka se životopisem takže to není pravá Tini a Tini hlavně nemluví česky , bože
  • violetta je nej serial *14* *14* *14*
  • Ahoj Tini,mám tě MOC ráda! *14* TE AMO TINI *14* :*
  • Tini vas con Jorge blanco ? *14*
  • te amo Tini *14*
  • ahoj mám vás strašně moc ráda JSEM TO opravdu já tini OPRAVDU PŘELOŽILA JSEM SI TO CO PÍŠU DĚKUJI I VY JSTE TAKHLE NADÁNÍ MÁTE TO V SOBĚ Z LÁSKOU
    TINI *14* *14* *14*
  • ona si to ani nečte vy jte tady a čekáte až vám odpoví ale ona je v argentýně a je hnusná blondýna a vy všichni jste fakt hrozný že čekáte až odpoví začněte něco dělat lidi ne jenom sedět a válet se u počítače běžte třeba vyvenčit psa nakrmit rybičky uklidit si pokoj pozvat k sobě přátele a bavit se a ne tady jenom se tak válet okamžitě se zvedněte a poslechněte co říkám já jsem totikrálovna zeměkoule a vy jste p
    *12* rasaa *12* *12* ta
  • Ahoj Vio/Tini nádherne spievaš si krásne a nadaané dievča mám ťa strašne rada strašne si sa preslávila seriáom Violetta aj ja by som chcela ísť v tvojich stopách :* si môj veľký idol pochybujem že to budeš čítať ale aj tak aj pre všetkých *14* milujem tvoj seriál a aj teba Tini :* *14* *4*
  • ahoj vio jsi nejlepsi a hezki spivas jsi proste nej
  • Vio aky je tvoj i maiel
  • Ahoj Vio prosím jaký je tvůj E-MAIL?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit