-
violettta52 ti si prostitutka a ne mne si nastězuj ti jedna mrcho
-
1.no myslim si ze ji nekdo nemusi mit rad ale trosku mi to vadi
2.no ze neumeji poznat dobrou hudbu od spatne
3.nwm -
Martina je skvělá *3* *14* *4* *15* *3*
-
Kdo by ji neměl rád . *3*
Nemají sluch. *4*
Nic. *1* -
Co si myslite o lidech ktery nemaji radi Martinu Stoessel alebo Violettu?
Co si myslite o lidech kterym se naliby jeji pisnicky nebo dokonce zdaji byt trapne?
Co si myslite o techto otazkach?
Prosim odpoviedze. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
*14* *3* *4*
-
jsi úžasná a skvěle se hodíš k Jorge Blancovi
-
Mám ju moc rada no musím povedať že s dlhými vlasmi jej to svedčí viac, s krátkymi je to dosť iné ešte aj ked ich má blondavejsie no nic sa neymeni ze ju mam moc rada a že je super! *4*
-
Kolikrat sem budete eště psat že je vdana neníí jaka holka to spletla a čeka an schvalena pane bože !!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDD
-
Ona NENÍ vdaná nějaká holka to spletla tak čeká na schválení
-
Achjo ona není vdaná nějaká holka to spletla a čeká na schválení!!!!
-
Violetta má prodloužený vlasy.Jinak má hrozně krátké vlasy,je na mikádo. Ale je divné že když jí je 17 že už je vdaná *1* *15* *3* *14* *4* *5* *12* *14* *3*
-
Violetta je hezká,ale docela mě zarazilo,že je vdaná!!!
-
vali osobnosti sou i pro čechy i pro slovaky kdyz se ti to neliby muzes psat komentare na nakou jinou stranku vyhrazenou pro čechy na tom že pise slovensky neni nic špatnyho ne? tak je to mozna jeji rodná řeč
-
Ano souhlasím s Viluu jenom pro to že ty tomu třeba moc nerozumíš tak proč by nemohly psát slovensky???!!!
-
To tu ako nemozeme pisat slovensky? Ved to neni len pre cechov no aj ked tu nejsu skoro ziadny slovaci...
-
vaneso prosimtě piš česky ane slovensky kdo souhlasi at mi da libi
-
JAk to myslíš??
-
miluji violettu je to moje budoucí sestra. *14* *3*
-
Fakt už dost tak naposled ona NENÍ VDANÁ nějaké holce blbnul počítač tak to spletla a čeká na schválení!!