Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sofii1
    To kde je ten druhy link co si dal/a to pochybujem ze 30.5 bude posledni dil ked ide teraz 50...no nechcem to pocitat ak je dobre tak ok no neviem ako to vratia *7*
  • mne sa stale ukazuje ze manzele je to opravene alebo ne?
  • A kde so ty hlasy ??
  • Nevíte jak Tini můžeme pomoct s hlasy ?????? Dohání ji Majk Spirit !!
  • Ani nevíš proč jí nesnáším. No a co že se proslavila jenom kvůli Violettě před ním jste ani nevěděli kdo to je *16*
  • Podívej se sem!!!! http://disneychannel-news.free-life.cz/2014/03/13/disney-channel-uvede-specialni-koncert-violetty-v-kinech-slavnostni-premiera-uz-v-kvetnu/

A jestli chceš tak i sem!! http://disneychannel-news.free-life.cz/2014/04/17/zaver-prvni-rady-serialu-violetta-se-odehraje-30-kvetna-na-disney-channel/
  • Violetta
    Možná se mají ale fakt rádi, ale pravdu máš v tom, že to by musela každého líbat. TAk nevím jak to Tini má
  • Je to len upravené ! Je to len falošná fotka a falošná láska.
  • Ja Martinu moc nemusím... ale Jorgeho mám veľmi rada !
  • To mam narozky :-D
  • Já se omlouvam, ale preklepla jsem to a už jsem to opravila. Ještě pardon!
  • Tám jak se libe z tou blondynou to není mercedes alé najaka jina taky sem si myslela že je to vona ale není
  • A v jakym kině to bude hrat ??? děkují
    Miluju violettu musím tam byt :DDDD
  • Jo alé to se nelibe z mercedes ale z nakou jinou holkou
  • Každý má rád někoho jiného tak se do nás nenavážej !!!!!!!
  • Není to upravené ! Violetta a Ludmila jsou v reálu kámošky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sbírej časopisy a zajímej se o to trošku víc a pak až někomu něco tvrď !!!!!!!!!!!!!! *8* *12* *12* *12*
  • No víš on bude v kineh asi tak za měsíc!!!!!!!!!!!!!!!!Když to teprve dávají v TV tak to asi nebude hned ten den!!§ *2* *2* *2* *2* Ale nebouj určitě brzy !!!!!!!!!!Já tam jdu taky *14* *14* *14* Miluju VIOLETTU *14* *14*
  • Má obarvený vlasy na blond tak to asi hnědovláska není!!
  • Ahoj, film půjde do kin 8.5.
  • mam moc ráda Martinu Stoessel a s Jorgem jim to sluší
    Leon+ Violetta Leonetta
    jak někdo může nemít rád Violettu a Leona jsou boží
    a Thomase moc nemusím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit