-
Violetta je úplně blbá furt se nemůže rozhodnout a je to dokola Tomas/Leon Tomas/Leon HRůZA!!! Na stupnici 1-10 by dostala tak 2body!!!!!! *11*
-
Objednané přes internet keď ich chceš tak si je objednej!!
-
Nikdo neví kdo je fanynka č.1!!!!!!!To ví jen Tini
-
Těch dílů časopisu vyšly jen 4!!!! Takže nemachruj!!!
-
ona s jorgem nechodi
-
ona chodi s juanom
jorge ma priatelku -
Ďakujem a ako sa to tam dá vyhľadať? Ja sa v takýchto stránkach moc nevyznám...
-
na e-shopu u Terezky jsou různé věci Violetta *1* *1*
-
Ahojte! Pár z Vás tu píše že máte rôzne veci Violetta...Odkial ich prosím máte? Dúfam že odpoviete odkial ich máte a ja už vopred ĎAKUJEM
-
Milujem violettu :DDD sem Její velka Fánynka Z Velkym F
Mám así tak 5 Časopisu a denik 2 trička Milujuuu jíí
I love you Leonetta *14* *14* *14* -
Prosíím povedz, odkial máš tie veci? Strááášne moc prosíím, kde si to kúpila? Dakujem
-
Ať žije Leonetta!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥ *14*
-
Violettu miluju jem jako ona :))) *14* *14* jsem fanoušek číslo1 ! to nikdo nezmění !!!!!!!! Mám dvě trička violetta deník violetta ozdobu bloček prupisku :)))))))))
-
Kdo je Tinista 4ever??????????????
Jááááááá jóóóóó!!!!
Pište do komentů!!!! -
Nech si svůj názor a jdi se vycpat a nikdo není hezčí než ona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nechapu proč se tam přicpe ten diego vubec si z violetou ne sluší on je škaredej a violeta je nadherná oná se hodí k leonoví nesnaším ho toho diega všechno zkazí Pič**s Jeden a ta lara co já ji dam že bude chtit leona kopačku ji dam do huby mě .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Violetta musí byt z leonem
Ylove you Leonetta
Nesnaším tě diegooooooo!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Miluju seriál Violetta chtěla bych je všechny vidět na živo ,ale do ČR těžko bříjedou LEONETTA *14* *1* *3* *14* *4* *2* *15*
-
Mám rada od Martini pieseň Libre Soy ako od Violetta najradšej Te Creo alebo Habla si Puedes a keď spievajú ako skupina tak asi Ven y canta *3*
-
Moc bych si přala jit na její koncert :D mámm ji mov rada chtěla bych ej všechyn viddět miluju vas :DD
Miluju leonetu ?:-* *14* *14* 6ER -
Ty nevies pisat brithday ???:-D