-
blbka.Mercedes je lepší
-
Happy birthday Tini 17years *14* *3* *4* *1* *3* *14* *4* I LOVE YOU TINI *14*
-
Happy birthday Tini 17years *4* *3* *14* *4* *3* *14* *4* *1* 21.3.2014
-
Nevím jestli jste spásli na hlavu ale já mám na Tomáse přezdívku POPELNICE !!!!!!!! Je hroznej,hnusnej,neumí zpívat a ještě k tomu všemu svádí Violettu i když Violetta chce Leóna je totiž LEONETTA !!!!!!!! A ne TOALETTA !!! Tak se vzpamatujte lidi !!!
-
Neviem ci kvoli tomu ze Leonetta zni krajsie alebo ze je Leon mozno krajsi,neviem preco myslite ze sa Jorge k Martine hodi...on je namysleny a zly nechapwm vas. On by sa len ve Violette vychvalovalba robil zle Tomasovi. Tomas je hodny len Ludmila ho pred Vio pospinuje!
-
Hi Martina happy birthday 21.3. *3*
-
Ahoj Martino hodis se víc k thomasovi!:-):-):-)
-
Ahoj všichni jak tak tady na to koukám tak jsem pročetla všechny komentáře a vidím že všichni ( až na pár vyjímek) máte všichni rádi Jorge (Leon. Upřímě jsem z toho nadšená já ho též zbožňuji tak jen tak dál holky *3*
-
martina a jorge jsou ten nejskvělejší pár na celém SVĚTĚ *14*
-
tini se víc hodí k jorgemu *3*
-
je hodně mladá,za to mě je 26 let
-
podla mna je violetta super pozeram ju skoro stale
ked budeme mat violetta za chvilu narodky tak jej prajem vsetko najlepsie -
podla mna je violetta super pozeram ju skoro stale
-
Tak čo dievčatá ste tu? Niečo sme si povedali ne?
-
Violetta je super ,myslím si že sa viac hodí k Thomásovi *14*
-
NO ona totiž bude i druhá serie a tam nakonec bude violetta s leonem ale v 2. serii ti bude trožku jinak protože se tět bude prosit violetta leonovi jako on v 1. serii *5* *3*
-
Tini ještě přeji moc úspěchu . Je Krásná ! Jak má ty melíry buala ! A jako herečka je velmi dobrá ! Já myslím že Tini je velmi dobrá:)♥
-
Ahojky, řeknete mi prosím, s kým teda nakonec Tini chodí?? Já už se v tom nevyznám!
-
Určite chodi s Jorgem Blancem *1*
-
Presne tak!!!! *10*