Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim ta rec ktorou ona hovori je španielcina ze? DIK
  • aj tak nakoniec bude chodiť s Leonom *14* lebo sa s Diegom rozíde *3*
  • a prosim ta rec ktorou ona hovori je spanielcina ze?
  • aj ja kym som si nestiahla violettine pesnicky som vobec ziadne nepocuvala moc sa mi pacia *15* *15*
  • kdo si myslí že frančeska není hezklá nebo mila je v*l ale stejna se mi nejvíc líbí Violetta VZKAZ PRO Tomáse ,,Miluju tě" *14* *14* *14* *14* *4* *15* *15*
  • Neprezrádzajte do prejdu ale keď už tak som videla video kde sa k sebe vrátia ale niečom si istá ale podľa mna budú spolu.Ale bude tam aj Frederico ktorému sa páči Ľudmila. Ak si myslite že Diego je z tých troch najškaredši tak mi dajte likéru a ak nie tak doň't like.
  • To sa ako pýtaš naozaj? Lebo nie nieje česka, a nápis mi jedného Čecha ktorý hra na Disney!!!!!!!!! Som zvedavá koľko ich nájdeš. *12* *12* *12* *12* *12*
  • Film Violetta je super Vio milujeme tě
  • Áno, chodila s ním ale už nechodí chodí s Petrom *3*
  • jsi blbej ja te taky nemusim
    *16*
  • No tak si predstav ze jo chodila snim kdyz se ji tady podivas s kym chodila tak chodila s jorgem a potom s nejakym klukem uz nevim ale s nim chodila stoprocentne jenom se staci podivat *5*
  • VIOLETTA je nejlepsi na svete ja ji proste miluju nezameskala jsem ani jeden dil a jeji pisnicky posloucham od rana az do vecera a kdyz jsem ve skole tak o prestavce si vezmu sluchatka a posloucham pres sluchatka. *14* Nejvic se hodi k tomasovi je uzasnej ja se do neho taky zamilovala je vazne krasnej,ale violetta a on jsou ten jelepsi parecek na celem svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
  • Na veku nezáleži len proste nechodia spolu chodí s iným :)
  • Nemám rada Esmeraldu každy inak ale sú aj taký čo ju majú radi ale je to len názor :)
  • Nemám rada Esmeraldu každy ale sú aj taký čo ju majú radi ale je to len názor :)
  • Je argentinčanka ;)
  • ne není češka
  • *14*
  • je martina stoessel češka?
  • Jo hoděj se spolu víc, ale boužel spolu nebudou, protože Tomas stejně odjede do Španělska a bude tam novej kluk, který se jmenuje Diego a ona bude chodit snim!! *9* *9* *13* *13* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit