-
V 9 letech se snad už nemá psát bez chyby? Jasně nějaké ty chyby tu přece musí ale ne ve všem a nevymlouvej se na věk!
-
Som dieta daj mi pokoj mam len 9rokov a co ze mam chyby
-
Omlouvam se za chyby
-
Tini je nej. super zpiva tancuje ma krásně oblečení a podle mě ji to hodně sluší s Leonem;-):-)
-
A ještě ty chyby když pises :-O :DDDD
-
Teď se se mnou budete všichni hádat a psát o mě nesmysly? Hele někomu třeba vadí věkový rozdíl ;) a co myslis si že když tu napíše že vám není 13 ale 10, 9 let tak je to lepší? Spíš horší !!
-
A co ze ma osemnast a Jorge ma 23 nas stryko ma 24 a chodil s 17rocnov a tebe vadi 23a18 tejto tvojej mode nerozumiem
-
Keby si vedela nema ani jedna 13rokov mame kazda 10 a 9rokov a vobec nemas pravdu lebo ty si opakujucasa
-
OMG! Vidíš asi že tato stránka nemusi být zaplněna jen slaďoučkými komentáři ... Kritika taky musí být! Pokud na ní někdo píše ty vulgární pitominy tak fajn ale pokud někdo píše zřetelně v čem je ten problém tak to už moc dobře chápu! ;-) Co je na ní tak špatného ? No nic ( to si myslis jenom ty :-) Já v ní vidím spoustu chyb a myslím že je normální když někdo napíše jaké chyby to jsou :-)
-
Vždyť Leon Violettu opustil bohhaaaa už 50x
-
Jo a pro ty co nechápou že nechodí Martina s Jorgem tak je tu odpověď ! PŘEMÝŠLEJTE proboha!! Vždyť ji je 18 a jemu dvacet něco ... Hraje v tom aji věkový rozdíl ... K tomu i ti co spolu hranou ve filmu či seriálu a muckaji se tam neznamená že to tak bude i v realitě!!!
-
Chci napsat můj názor na Violettu! Je mi jedno kolik NO-LIKE mi dáte tím se mi svět nezboří PŘEMÝŠLEJTE! :-D nezajímá mě ani kolik budu mít LIKE na tom přece nezáleží ;) Každopádně Violetta ( Martina Stoessel ) to nehraje přirozeně ... Nevím ale připadá mi že ten seriál je moc se opakující ... Jednou se to stane podruhé se to stane znova a po třetí :-( není moc promyšlený a Violetta se tam chová jako tak důležitě ! Vím je hlavní postavou ale to neznamená že musí byt všude ale všude první! JoJo vy jste takový ti Tinistas nebo jak se to jmenuje a jste asi malé děti že si ty chyby v tom seriálu neuvědomujete! Dívejte se na to nic v tomto případě vám nezakazuji ale ten prehnanych komentářů o tom jak je boží a super je tu až příliš moc ! K tomu kritika taky musí být ;-) PS: vůbec mě nezajímají NO-LIKE je to zbytečné ... Na tyto stránky vůbec nechodim takže neuvidím ty vaše NO-LIKE děti .. HM celé se to tu hemží hloupymi 13 letymi dětmi!
-
Sopting arono
-
Martina je uzasna herecka a spevacka i kdyz se mi nelibi s kym tedka chodi tak ji a tomu Petrovi nebo jak se jmenuje preju jen to nej do zivota. A navic s Jorgem by chodit stejnak nemohla protoze ten ma taky nijakou pritelkini takze to je vse nehadejte se tady furt a doufam ze se mnou a spon par lidi souhlasi nepletme se jim do zivota a hotovo
-
Najprv hrali kuzelnici z Wavery a potom Hanah Montana a teraz violetta
-
Preco ma pekne oblecenie
-
Ona je super ale o jej vkuse na chalanov sa to nedá povedať *13* *1* *9* *1* *13*
-
Noa čo že má 24 a Tini 18 na veku nezáleží a ani natom že ho vy nesnášate POCHOPTE TO UŽ NIEKTORÍ.
-
Tini juana ma rada ale my nie tak zato nemoze tini ona asi nevia ze tato stranka je a ze ju mame rada a juana nemame radi
-
si sexi *14* titanusi tini