Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano hadame sa co ja viem kolko dni uz takych 10 26 dni
  • Copak my se hádáme? Tohle je jenom ostrá výměna názorů!!!
  • Vážně se s tebou nechci kamarádit!!! To opravdu neee!!! Věř mi, to je to poslední, po čem prahnu!!!
  • Alenka ja sa uz nechcem hadat
  • Ano som krestanka
  • Ano, vím to! Ale ty jseš taky!!
  • Já vím, co je šikana!!! Když mi nadáváš, tak na mně provozuješ kyberšikanu!!!
    Já ti nebudu říkat, jak jsem stará!!! To vůbec není tvoje starost!!! Ale můžu tě ujistit, že mi je víc než tobě!!!
    Ty jsi křesťanka?
  • Ja suhlasim z vanesou
  • Mali bismesa prestať hádať veď sa nepoznáme a ani nič o sebe nevieme len meno nič iné a mali by sme zahodit minulosť a začať budúcnosť tak čo keď sa ty to nebude páčiť tak to je na tebe
  • Alenka ty sa somnou hadas asi preto ze somnou chces byt kamoska ale to sa nemas bat to sa nikdy nestane
  • Alenka ty sa somnou hadas asi preto ze somnou chces byt kamoska ale to sa nemas bat to sa nikdy nestane
  • Najvacsi blazon na svet si ty:-P :-D
  • Si blazon alenka vies to
  • Ja viem co je to sikana a keby si mala pravdu tak mne je to uplne jedno lebo ani raz si nemala pravdu ty trulo
  • Spitaj sa svojej materi co je to sikana ty si velka idotka ked nevies co to je sikana ty sp*na mam aj dvolezitejsie veci teraz no teda dnes ideme viskusat saty na prve sv. prijimanie a pytala som sa ta kolko mas rokov stale si neodpovedala a vahu a velikost topanok rokov mozez mat 4 a vahu 33456kg velikost topanok 35636252
  • Nvíc může být i kyberšikana!!!
  • Já vím, co je šikana!!! Šikana je to, co mi děláš!!!
  • Vies co je to sikana asi nie sika na je tovze niekoho dies
  • Ty mi dej pokoj!!! A neříkala si náhodou, že mě budeš ignorovat? A už mě vážně přestaň šikanovat! Mám z tebe životní trauma!!!
  • Ha ked sa ti nepaci tak mi daj pokoj ty kok*t

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit