-
To ti neberu, já jenom že to tu nikoho nezajímá. Proč chceš vědět, kdy jsem se narodila?
-
Ale loli má pravdu vy natty nika a sami satu furt len hádate toto je tinina stránka nie vaša aby ste sa tu hádali keď sa chcete hádať tak si zalošte stránku kde sa môžte hádať celé dni a celé rána... a keď sa vám to nepáči tak si to riešte vy 3 ja som vám to už viriešila a nechcem zas.
-
Loli neber toto ako urášku ok ale každý si tu môže robi čo chce a nechcem sa tu stebou kvôly tomu to čo som písala ok neurážaj sa!'-' Kedy si sa narodila loli ja 2.2.2006 február
-
Loli komu to vlastne píšeš
-
Nikoho nezajímají vaše debilní hádky, lidé sem chodí, aby se dozvěděli něco o Tini a názory jaké na ni máji ostatní. Vaše debilní hádky opravdu nikoho nezajímají, tak si tu přestantě dopisovat, prosím. *3* A neberte to jako urážku. *1*
-
Billa
-
A dadinka chcem stebou byť kamarátka
-
Dadinka ja ta nechápem. A nechápem ani to tvoje cha.
-
sorry sami já se taky nechcu hádat sme zas kámoški odepiš ano nevím nebo ne *7*
-
Vole prečo neni s Jorge Blancom aje stým hlupákom!"_"
-
Ty kok*tka ty k*ava na fintená ja som sa nechcela hádať a čo ja natom že ja len hovorím pravdu nebudem sa už stebou baviť
-
OMG, jsi normální? Nechoď na internet! Kolik ti vůbec je protože tato gramatika není možná :P
-
tini uz ti je 18 let si dospela :-) preji ti hodne stesti a zdravi ahoj
-
blpko samanto rači bychse nedívala na jorge blanko na komentář jo cha si strašpitel čau savo teda samo cha *15* *16*
-
WTF na tablete keď píšem komentár tak to je fakt iné wow!:DDD...
-
Natty ty sa tu chceš s nami hádať keď my naša celá rodina zo sami sme cigáni veď mi naša celá rodina sú cigáni a ty nám budeš hovoriť aký máme materský jazyk? No ty určite nie keď po romsky no teda po cigánsky vieš len pár slov a my vieme všetky a ty tu ešte píše po cigánsky že.
-
de verano foto jej *15*
-
Noa čo máme robiť že si dospelá. Užívame si mladosť. A natty keď mi budeme dospelé tak ty budeš stará ježibaba
-
Natty teraz sme ti hovorili že náš rodní jazyk je romsky (cigánsky ) a teraz ti niečo dlhe po cygánsky napíšem tu igen debilkina sal pa bári tu čohánin me tut mina jepečo nakamav tu buzi!pa dža andy bul te vala so nateciel tuke ty neviš po cygánsky lebo si len malā aj každý kto sem chodí aj ja aj Vanesa a keď sati niečo nepáči tak choď do píp. Ty píp.
-
Nepíš cigansky Když to ANi neumíš.:D :DDD