-
vše nejlepší tini.
-
všecko nejlepší *4* *3*
-
Ahoj Tini vše nej k narozkám hodně štěstí,zdraví,lásky a pohody.Kéž bych ti mohla dát osobně nějaký dárek tak bych se asi zbláznila.Ty máš narozeniny ale já ti nemůžu nic dát ani nic pro tebe udělat.Škoda že si to nemůžeš přečíst.Zatím ahoj.Baara *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *4* *1* *1* *2* *2* *15* *15*
-
všechno nehlepší Martino jsi skvělá a fandim ti *3* *3* *4* *4* :) :)
-
všechno nejlepší Tini máme tě rádi jsi nej *14*
-
Ahoj Vilu všechno nejlepší :) *14* *14* *14*
-
Prajem všetko k zajtrajším narodeninám Tini ! *3*
-
Martino přiji ti knarozkám já vím že je máš zítra.Těším se na 3 sérii. :D
-
Nejprve se koukni na sebe a pak ho pomlouvej tak se ten seriál někomu líbí no bože tobě se třeba taky něco líbí a nikdo ti neříká že si trapná a ten seriál/film je kravina. Když se ti to nelíbí tak je to tvoje věc, ale nemusíš to tady psát! A kluky nestřídá tak je prostě napsanej ten seriál no. *10*
-
Ano je, ale to jsem nepatří. Nemusíte to jsem dávat tady se bavíme o Martině, a ne o zatmění.
-
Miluji Tini. Ona je dokonalá ! Nechápu že někdo z Vás jí může takto nadávat. Jste s tím pěkně trapní. Pokud jí tak "nesnášíte", tak si to nechte pro sebe a nenadávajte jí. Nevím ani co Vám provedla že na ní musíte být někteří tak hnusní. Co Vám provedla ? Nic ! Nikdy nepochopím takové lidi, jsou prostě hrozní. S pozdravem faninka Tini Tini Martina.
-
OMG :DD nejsem blbá, dobře vím, že tenhle profil nepatří Martině Stoessel. Jenom třeba, nějakej obyčejnej člověk, kterej není fanoušek Tini, ani Violetty se chce se jako první podívat semka, tak přiblbé komenty od fanoušků ho asi odradí a bude si myslet, že všechny fanynky Tini jsou retardované :DDD
-
Zajtra je zatmenie
-
vyste všichni tak trapni
hadate se o blby serial jeto uplně kravina violetta
vite co jaji mam rada ale nesnašim naní že ona střida hodne kluky první pablo espinoza a potom lorde blaco nebo jak se menuje a fuj jeto trupka *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* -
To jsem taky psala jí né tobě
-
miluju tini je moje nej herečka :333 , twl ale musíte se tu porád do kola hádat jak malý deti ?! -,- tady nepíšte jen hádky a ješte že je nekdo její sesternica -,- ste stím už fakt trapný stima hádkama -,- tady píste jenom.. že jí máte rádi a.. milujete jí.. atd.. ale né hádky -,- musíte se hádat ?!! musíte -,- nwm.. kčemu vám to je :// ale jestli se chcete hádat jde te prosím nekam jinám a tady to tu nepíste -,- !! nemusíte lhát že je nekdo její bratranec/sesternica nebo že se znáte -,- a nepíste hádky všude !! tady se nemaj psát hádky ale.. nečo hezkého že se vám líbí ten serial atd ale hádky ne ! *10* načo udelali tuhle stránku ?? aby jste se takhle hádali ?? nebo lhali ?? -,- proč nepochopíte že jse tady hádat nemáte jak malý deti -,- a ješte ktomu lhát.. nebo jím ríkat že jí nenavidíte herce/herečku.jestli tady nekterý lidé nenavidej herečku nebo herce tak at si to nechaj pro sebe necháj ! a né aby ste se hádali jak deti p.s tohle není hádka ríkam jenom svuj názor tak se prosím už nehadejte pls vážne se tu nehádejte :// jestli se budete dál hádat jak malý deti tak možná tu stranku zručej !! -,- p.s suhlasím fanynka 15 let. a byl to muj názor netreba se hádat ok ?! tak dík za pochopený nektery nebo nikdo to nepochopíl ! -,-
-
ja ti vôbec neverím a ako sa voláš ked mi povieš tak ti uverím *3*
-
A není to jedno že tomu říká pohádka ???
-
Další hloupá osoba která si myslí že tento profil patří Martině Stoessel. Je to sice profil Martiny Stoessel ale ona vám neodepíše! Jen ten profil někdo založil aby vůbec jsme se něco o ní dozvěděli.
-
To jsem myslela na tu holku jak se jmenuje tina stoessel