Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Martina (Tini) Stoessel je tá najlepšia speváčka,herečka......na celom sveteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeb *3* *15* *2* *1* *1* *2* *15* *3* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
  • martina si hezka Jorge je krasavec ten jeho usmev miloučkej moc ti zavím to že si mohla hrát sním v serialu Violeta *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Ano, je pravda že to někdy s těmi emocemi přehání. Po pravdě řečeno, taky nemám ráda jak si neustále dává ruku na srdce a vyznává lásku třem klukům. Ale co taková je prostě Violetta. Martina za to nemůže ze to má ve scénáři. Ale já ji taky moc nemám ráda, ale nevadí mi (jako někdy jo) a taky mi přijde divné že po ní každý kluk jede. Přijde tam nějakej novej a říká: Páni ta Violetta je teda pěkná.

To býti můj názor, třeba mě za nenáviďte ale jsme přeci svobodná země ne? Tak se do mě rovnou můžete pustit a nadávat Díky
  • Ano přesně!!! Tady vidíte každý má právo na svůj názor!!!!
  • tini mam rada a niekto mozno nie mna napriklad nebavi harry potter a moje kamosky co ho miluju a neznasaju violettu sa s tym zmierili moj oco povedal ze ty argentincania nevedia hrat je to jeho nazor a je na vas co budete pozerat a kazdy ma pravo povedat svoj nazor
  • Violetta a lodo cande jsou nejlepší
  • PREBOHA BABY sa uvedomte je to seriál do ktorèho sa Panlo Espinosa nikdy nevráti lebo z neho odišiel. Takže sa to nedá zariadiť. A ako si myslíš že tu niekto pozná režiséra si fakt strašne naivná. Nemôžeš veriť všetkému čo sa stu piše alebo keď sa niekto robí až na moooc múdreho. OMG!
  • Leon nemá manželku s Stephani sú spolu viac ako 4 roky a dieta nieje jeho je to jeho neter!!!!!!!!
  • Víte co??? Klidně dávejte milionkrát že s tím nesouhlasíte a dávejte hnusný komentáře na mě! ale nic a nikdo mě nepřemluví abych změnila svůj názor!! Možná že je strašný ten dabing! Jak to můžeš vědět jestli jsem přirozená? Dokážeš pochopit že to nejsi ty? Že bráníš nějakého cizího člověka který si ty tvoje "SVATÉ ZPRÁVY" ani nepřečte? Proč najednou děláš hádky?? Řekla jsem to upřímně nebudu SAKRA lhát!!! Tak dobře chcete doopravdy vědět co si o ni myslím OPRAVDU? Tak fajn- Je to hodná holka ALE .... neumí absolutně hrát svoji roli! A taky je to celkem chyba dabingu! Pokud teda víš co to je ??? :O A ty Nino přestaň se do toho plést!
    Dívám se na ní od 1 dílu ale vždycky když ji uvidím tak se mi vůbec nelíbí! Upřimně nechápu že se na to ještě vůbec dívám! Sestra ji taky nesnáší! Nevím jak se doopravdy chová nevím o ni nic jenom to že svoji roli hraje mizerně !! Přestaň mě urážet!! Já bych taky mohla říct že si namyšlená blbá! K tomu ty píšeš jako by ti bylo 7 let ;)
  • No fuj
  • No ty si to chcela. a ty si aka veľmi simpatycká že. si veľmi veľký blázon
  • A ty si kto budeme si robiť čo chceme. a ty sa nebudeš. starať. do iného
  • Kolko mate rokov??? 5?? Sak to je pre male deti aj ked troska nevhodne. Hadate sa tu ale v realu to je ine.
  • Bolo by moc mile keby boli spolu ale León (Jorge Blanco)ma naozaj manzelku aj dieta. A tiez mi leze na nervi ked musi byt stale len v strede a je to trochu trapne ked skacu na zem a objavia sa o 3 metre inde.
  • Tak proč se na to díváš??? Já určitě nepřiznam že to neumi hrát. Hraje to dobře a ty bys to zahrála jak ? Hm.... Bestak ještě hůře než Martina Stoessel. Nic vezlém
  • Ahoj je strašná soda ze skončila uz 3 serie violetta v madridu ale škoda je ze je neuvidíme hrát všechny spolu a ty písničky mě se nejvíc líbili a bez tech postav z voletty to nebude ono proto že si myslím že Tini bude mít možná novej sidkom ale bez tech herců kde hraly ve violetty no není ono a to jak zpívaly spolu to je nezkuteční a co se týče prtnera tak se kní hodí Leon a nikdo jiný když bude mít jiný serial a bez leona a dalšíma postavama to vážně není ono budou mi chybět
  • jo cau ty hnupko
  • souhlasim s tebou že je krasny
  • Ne chápem
  • Si krásná keby by som bola chlapec tak by som stebou chcela chodit:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit