-
Já mám ráda Martinu Stoessel. A nemám ráda Slováky ste pro mě strašně moc hloupí a jste jak cikáni.
-
-
Vieš nika ja som cigán a čo má byť teraz ale ja nehovorím že by češi boli zlý ludia len a to už nudí furt píšu hľúposti a výmisli a furt len to hovoria keby prišla Martina do českej republiky ale najprv som ich mala rada ale čo potom písali už som sa už vizvracať chcela a o cigánov alebo slovákoch ani jedno jediné pekné slovo keď som najprv prišla na túto stránku lebo som si mislela že to ani nepochopíte lebo ja vás chápem ale neviem či vy nás...ďakujem že ste si to prečítali
-
-
Pascua feliz
-
Ahojťe. Stale ňeviem prečo ňehrala Violetta cely tižden. Ale už viem že bude hrat. A toto budu posledne diely. Chcem povedat všetkym fanuškov Violetty. Aby si tieto diely užily. A by nevinechaly žiadny diel. Su to posledne. A ja ani vi nebudete smutni. Budeme si uživať Violettu bude spievať, a tancovať.
-
ok ale nechápu jak furt tvrdí že tini chodí z jorgem
-
anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdákanet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák
tyjo aneto si v píčinně *16* *16* -
ahooj *1*