-
Violetta je môj najobľúbenejší seriál a tak ho pozerám každý deň 16:00 a 20:30 a 14:40. *14* *4* *14*
PS: Mám ťa radaa si moja naj. -
Ona vas ma rada ale jestli budete říkat ze sem p'k'r'm' a tak dal tak vas nebude mít rada
-
A dávám to do překladače to co Tetka píšu já jinak neumím cesky
-
Jo ale to je moje sestra ne vaše a já bydlim v Argentině tam sem se i narodila a jmenují se Anet Alexandra muzlera stoessel
-
-
já jsem z argentiny a píšu tohle na překladač jinak česky neumím.jo a tam jsem se i narodila aneto jo tak mě neber identitu já jsem setra alby,martiny,atd.jo a jmenuju se alexandra ricolambre stoessel blancoová jo tak co *16* *16* *16* *16*
-
-
Ahoj, hele nic proti, ale mám nastudovaný celý životopis Tini, píšu o ní články na stránky třeba jako je wikipedie.. atd a nikdy jsem o žádné sestře neslyšela.. :D a kdybys psala přes překladač, tak to nemáš takhle nespisovně. :D a blancoová? really? :D asi fanynka "Leona" ? co? Jorge Blanco jen tak pro pó nemá s Tini nic jako v rodině společného ;) a jo, taky by si neměla na osobnosti.cz české jméno puso.. :) ;) a já v Argentině byla minulé léto na koncert Tini, mám s ní jednu fotku a víc chudák nestíhala, tolik lidí jsem v životě neviděla a vy tady říkáte, že jste její "české" kámošky? hele, to už je moc.. :D
-
Myslíš že ti někdo věří Deniso? Leda tak vesnu by si byla sestrou Tini XD
-
-
-
ahoj martino stoessel jsi boží přijed do české republiky ja si krásna celá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
A nátko ne argentinka ae argentičanka nauč se psát kolkatáčka jsi 1že tak píšeš a gdiš tak píšu já tak toje jedno protože sem 3 a musím písat česky protože si češka a já né sem zo slovenska
-
-
haha Ty se deš Ozivat Že ja bych se měla učít psat?..Lol A Když se nepíše gdiš :D Hha radší se starej Osebe -.!.:D Ok a moje věc co si tady píšu
-
-
Milá nátko nebo ja se to menuješ nejsi milá ale bestie ktora je prolhaná a co že píšov že martina stoessel je ich sestra neni to ich sestra ale chtejí být jej sestra ta se spametaj a choď se vicpat!!!!!!!
-
-
A Myslíš si že chci byt mila?.:D A vycpat se mužeš leda tak
Moje věc co sem píšu tak se Nestarej a neozivej se Zmažko.:DDDDDD
-
-
Joj fuj navassss.! Tini vas ani nezna.! Tak si nevymišlujte že ste jeji sestry ! :D Omg to si faakt myslite že to naletime neb co?.Když ona je argentinka a vy češky :DDDD Lol Fakt De vidět že ste mokry 13cky..:DDDDDDDDDDDD
-
Jsi vážně úžasná skvěle hraješ Violettu *14* *14* *14*
-
Neverte jsou to moje sestry. Hmm a beru zpátky deniso nejsi hezká já