Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anet já bych ti záviděla KDYBY HERCI Z VIOLETTY BYLY rozumíš BYLY TVOJI SOUROZENCI.Jenže proč bych ti záviděla když NEJSOU tvoji sourozenci.A ještě mi vysvětli proč teda mají všichni JINÉ PŘÍJMENÍ?????????????????????????????????????????????????
  • jo holky pozor anet je na holky
  • lehce blbko ty si fakt píč.anet říka: já bydlím v argentině a mám všechny za bratry a sestry sem na holky ooooooooooo.denča:fakt jo píč. martina má bratra nepovídej mi že si ten bratr,jorge má mlačího bratra který má 3roky,a sestru která má 5let tak coo *16* *16* píč.puzno.kráva
  • Hmm jo krys stě tak všichni chytrý já BUfse tety posílají vydea
  • Hmm jo krys stě tak všichni chytrý já jak tety posílají vydea
  • Hele jo já bydlim v Argentině a mluvím český hej neverte blbky jsou to moje sestry i bratři tak nekecejte jasny
    • a zase hej a neverte slovenština ano mluvíš fakt česky spíš píčovsky,jo a kolíkrat to mám říkat violetta,fran,camilaleon,maxi,marco nejsou rodina kravo
  • martina stoesel má iba brata francisca a je od nej o 2 roky starši tak asem nevipisujte že ste s nou rodina

ps: je to trapne
    • jo já vím já to nepíšu ale anet si myslí že je sni rodina a s jorgem
  • no to určitě, kdyby jsi bydlela v Argentině tak by jsi mluvila španělsky ale mluvíš česky takže určitě nebydlíš v Argentině
  • Klidně neverte deniso blbeckova anco vy stě úplně stejně ja bydlim v Argentině v Buenos Aires hmmmmmm *****
    • Jemine :D že bývam v Argentíne :D OMG doma asi mapu nemáte že :D
    • nauč se psát pič_.jo a kdy bys byla tak mi pošli tu fotku jo kde jsi z violettou a na papírku máš napsáno deni konečná,a jestli ne tak nejsi nebo video s jorgem jak mluví česky a říká miluji českou rep.?už vím jak jse jmenuješ aneta píčínová ty prostitutko ani se nedivim píč.
  • pro anet: já nejsem blbá jediná kdo je tady blbá jsi ty. Ty mi tady nebudeš psát že jsem blbá když jsem se jenom zeptala. Myslíš si že ti někdo skočí na to že je Jorge Blanco tvůj bratr a další kraviny? Mysli si o mně co chceš ale měla by ses rozmyslet než sem něco napíšeš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit