-
mam tě rada a kokam se na violettu každý den a mam uplně všechno violetta heč *3*
-
-
no a co že mač vše violetta ale nemas jeji original denik a saty takze vsechno nemas :D
-
-
Ahoj Tini mám tě moc ráda a moc bych tě chtěla někdy vidět. *14* *14*
-
AHOJ VIOLETTA VELMI PEKNE SPIEVAŠ A SI NAJLEPŠIA A JA TA MAM RADA VELMO SELEHO SRTCA *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
ahoj violetta mam ta velmi rada každi dň pozetavam tvoj serial a prečo si nezostala s diegom on je lepši frajer ale aj leon je pekni chlapec vieš krasne spievat a zavidim ti a moj zivot tieš je spev aj tanec spievam si tvoje pesničky viem ichcele uplne pisala selena dakujem *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* a mam rada tie iste farbi ako ti pa cmuk
-
Ahoj Martina velmi ta mám rada aj s mojou kamoškou ta máme radi si strašne dobrá speváčka a pozdravujeme všedkých z Violetty *3* *3* *4* *4*
-
Tesim sa na koncert
-
Violetta možná bude v Praze 20.listopadu 2015 ale není to jisté
:-) -
nevite neco o koncert v praze prosim o odpoviet
-
Co Violetta tady nebude ?? ale já sem viděla na google že bude *14* *3*
-
-
este neni potvredene ci bude v prahe ale ak ano tak to bude naozajstna violetta andys1000
-
-
Violetta nebude v Praze to bude holka která se Violettě podobá Violetta bude v Rotrdamu a to je v Holandsku a já tam pojedu protože sem dostala vstupenku od Violetty. *2* *2*