Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Tini mám ťa moc rada a *14* *14* *14* *14* a hrzne moc by som sa s tebou chcela stretnuť dufam že pojdem na tvoj koncert ale neviem kde mam zohnať lístky na koncert violetty do budapešti 29.8.2015 ... tak keby niekto vedel že na akej stranke zoženiem lístky tak pls napíšte mi :D a Tini super spievaš ... si krásna a užasne sa obliekaš a I love you *14* tvoja najväčšia faninka Kaja *4*
    • proste napis do googlu violetta concert budapest 2015 tickets a vyhodi ti tam rozne stranky s listkami
  • Hej to je dobře ze blbi buldog tu není ze
  • Hele nevite tini adresu? Ja ne
    • Nie... ale býva, tam kde v seriálu Violetta. (Ževraj) :)
  • A kolik to je 50 a 100 euro :D sory že se ptam ale nevím kolik to je .!
    Mužeš my prosím odpovědet děkuju, :DD
    • Tak si to spocitej, ne? -_-
  • lodovica koncert bude v rakusku vo viedni dna 5.9.2015a v madarsku v budapesti dna 29.8. 2015 cena vstupenky bude od 50 do 100 euro.
  • A kdy bude koncert napiste prosim
    • vo viedni 5.9.2015
      v budapesti 29.8.2015
      v prahe 20.11.2015
      vo varsave 22.8.2015
      v krakove (polsko) 25.8.2015
      v lodzi (polsko) 29.3.2015
      • Promin ale Prahu nikdo neohlasil kde si na to přišla
  • Tini mam ta fss rada hras dobre a kebi ste mali aj v Košiciac kocert a miljem aj jorga blanca velmi je peknýý a dost velmi ta milujemmm mam skoro celu izbu od teba uz len 2 obrazky a uz vsetko hotove je cela izba o tee a fess si krsnaaa. tvoja fanuska Nikolka Kinacova *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* a mas velmi dobri styll velmi sa my paci a komu sa ty nepacis tak urobili chybu ale je to ich vecc
  • Neumí hrát, vypadá hrozně a je mi z ní blbě. He mi jedno, jak to okomentujete, ale stojím si za svým.
  • Neumí hrát, vypadá hrozně a je mi z ní na zvracení a je mi jedno, co mi na to napíšete
  • Tini Mám Strašně moc rada .! moc bych si přala tě vidět
    Milujutě a jorgeho taky :-* *14* *14*
    Tvá nejvetší FANYNKA :))
    Best forever LEONETTA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit