Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milujem tvoje piesne som do teba zblaznena milujem tvoj serial VIOLETTA mam hadam vsetky tvoje veci a si krasna prosim pridi niekedyna na Slovensko nap. do bratislavi *14* *3* *1* *5* *8*
  • MICHAE LA to že Tini je tvoja teta ti nikto nezožerie.
    a okrem toho aby bola Tini tvoja teta tak to by si musela byt dcerou jej brara Francisca a to bohužial nie si tak čau
  • ahoj som tvoja naj vecsia faninka. velmi pekne spievas paci sa mi to ja aj moje kamosky ta velmi obdi vu ju .si naj
    • já jsem téz
  • mam ji rada a ne jenom ze je to ma teta ale kuli necemu jinemu
    • Tini neni tvoje teta to by ji muselo byt vic nez ma
    • keby bola violetta tvoja teta nerozpravala by si po cesky *10*
    • Blbost velká blbost to není možny
    • ale blbost nie je to tvoja teta ak hej no tak macko pu je moj bratranec
  • Ahojte vsetky baby co mate radi Violletu serijal
  • Martina je dobra ale na Leona nemá a preto by som bola rada keby ľudia boli na leonovom fanklubu a podporovali taký nebeský talent ako je on a nech sa strčí (Martina ) lebo ked sa ešte raz pokúsi poraziť leona (v com Kolvek ) nakopem jej rit *12*
    • jeste aby jsi tu jeji rit nasla :D
    • to ze mas radsej leona pis do komentarov jeho profilu a ne sem !!!!!
    • Si sprosta a ty nikdy nebudes mat hlas colen ako ramallo
  • martin stoesse je blba lebo ma viac fanclubu ako leonik *12*
    • ty jsi blba a ona nemuze za to ze vic lidi maji radi ji a ne jorge to uz radsi nadavej tomu kdo je v jejim fanclubu
    • Ty blbko
    • Ty nikdy nebudes mat hlas vobec ako ramallo
    • Jsi blba[y] jsi p. Ty idiote
  • To není ona vy tupci. Je jasné že vám neodepíše protože to není doopravdy ona.
  • Holky zpamatujte se to není ona to jen někdo založil aby jste všichni aspoň věděli něco oní.
  • Hele mě se také líbí. Ale vím že sním nikdy nebudu chodit. A moc bych ho chtěla poznat. Ale zase nevyvádím jako ty! Každý by chtěl třeba sním mluvit a poznat ho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit