Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Violetto máš dítě ? *14*
    • Violetta dieťa nemá!!!!!!!!! :-)
      • Presne tak když ji znají tak to mají vědět. Blbci!! :-o
  • violetta aký máš Email aby sme si mohli písať?????
    • Povedz mi tvoj gmail
    • Ok. natalia.blahutova262@gmail.com a ty?
      • Ja mám burzovavanessa@gmail.com
        • Violetta tento gmail nemám mám - violettadiego @ gmail. com. a ten predtým som si vymazala
  • Violetta myslela som teba vo štvrtok by mala byť Violetta the event
    • A nie v piatok?
      • natačaš na YouTube :-o
        • Nie ja nie ale môj brat ty hej?
          A ja som pozerala na tv ale asi máš pravdu bude to v piatok s niečim som si to pomýlila
          • A vieš čo to vlastne je????
          • Ja nenatačam a aký máš Email? violetta odpovieš mi prosím
      • Ja som to našla na DISNEY stránke
  • Myslela si mňa V LOVERS- FOREVER?
    Ak hej tak neviem povedať či bude ten film aj tu premietaný, možno že áno možno že nie, neviem ti povedať
    • Bolo by to super
  • V-LOVERS FOREVER-odpoveď
    Na Violetta live v Krakowe bolo super nedá sa to ani popísať. Nikdy na to nezabudnem. Zozačiatku keď to začínalo som ani nedýchala:D.
    • Violetta to ti verím aj ja som mala ísť na koncert ale som nešla. Myslíš že na Slovensku bude ten film o Martine Stoessel? odpovieš mi potom prosím
  • Myslím že a tejto stránke je aj Martina Stoessel a volá sa tuším že ReallMartinaStoessel
  • já mám ráda strašně violettu chtěla bych v ní hrát
  • Podľa mňa Violetta koncert v Česku nebol dávali by rôzne reklamy na dysnep chanell a na Slovensku koncert nebude lebo nemáme na to aréneu viem to lebo na Violetta koncerte som bola v Krakowe.
    • A aké to bolo na Violetta Live v KRAKOWE aj som v loverka a na koncerte som ešte nebola a možno ze na Slovensku arénu na Violetta koncert máme

a aj tak by tu koncert nebol
    • Máš pravdu podľa mňa je to blbosť aby bol v Česku koncert a na Slovensku nie a určite by to bolo na internete
  • Prosím pomôžte mi. Chcem sa stať členom fanklubu ale neviem ako na to. Takže prosím pomôžte mi. Ako sa stať členom fanklubu ? Za každú odpoveď dopredu ďakujem. Ďakujem vám veľmi pekne.
  • Tini bude mať film

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit